Názory čitateľov


Názory k článku:
Euro alebo zlatý štandard?

29. 4. 2017   Ultra pravicový extrémista
Som za zlatý štandard.
Zlato išlo od decembra 2015 hore o 25% svojej hodnoty.
Euro papierikov natlačí ECB koľko len bude chcieť. Pritom hlavná snaha ECB je inflácia okolo 2%. To je znehodnocovanie vašich úspor každoročne o 2%. Týmto peniaze strácajú svoju hodnotu. Ľudia by si mali uvedomiť, že je to len určitá forma stravného lístka.
29. 4. 2017   primadebilek
zlato chodi raz hore raz dole, to si vycitas z historickych grafov hoci aj na guugli. ale az ked budes vediet odhadnut smer, az vtedy na tom zarobis. ked sa netrafis, tak prerobis. o tom to cele je, ak nechce clovek riskovat, ale chce aspon 2% zarobit, da do banky. banka robi to iste, bud zarobi alebo prerobi. ale 2% ti aj tak garantuje. nie je to take jednoduche, ako kapustu slapat.
30. 4. 2017   URBAN
žiadna banka v súčasnosti neponúka štandardný bankový produkt ako termínovaný vklad napr. vo výške 2%, teda prichádza k znehodnocovaniu úspor politikov ECB. V mene znehodnocovaniu dlhu ľudom znehodnocujú úspory.
29. 4. 2017   Lolo
Zaujimave je, ze kriza ani neskoncila, len sa posunul prah ekonomickej bolesti obyvatelov. Pokial sa tlacia farebne papieriky a je mozne za ne kupovat depozitne kovy materialne, je to stale dobre.
29. 4. 2017   fero z BA
z článku vyplýva, že nie je potrebné mať výkonnú ekonomiku a poriadkumilovných a disciplinovaných obyvateľov, ale ku šťastiu stačí mať vlastnú tlačiareň peňazí. Autor by mohol zobrať príklad z takej Venezuely
1/1