Názory čitateľov


Názory k článku:
Keď majetok vyvoláva vojny: Príčinou migrácie je aj globálna nerovnosť

16. 4. 2017   Blind Man
Kto takéto sračky môže písať? Dement, deviant? Argumenty, ktoré keby mali rúčku, ani za psom by sa nedali hodiť.
16. 4. 2017   ds
www.redirect.sk... POZOR !!! POKER ZIVE HRY RULETA KASINO!!! ZADARMO 88 EUR ZA REGISTRACIU !!! : HRAJ ZADARMO NA : www.redirect.sk...
16. 4. 2017   Imrich
Najvyšší princíp a hodnota všetkého sú peniaze a zisk.A ide sa cez mrtvoly a to je to čo rozloží tento kapitalizmus.
16. 4. 2017   navi
aj ochota a schopnost pracovat a vytvárat hodnoty po generácie, je rozdelená nerovnomerne a myslím že priamo úmerne tomu, ako je rozložený aj ten majetok .....
a pokial si niekto myslí, že chudáci migranti by pracovali, ale z nejakého dovodu im v tom niekto bráni, tak nech si vzpomenú na bielych farmárov v afrike, ktorým sa darilo, až ich povyhánali a pozabíjali miestni černoši, ktorí im to závideli a tieto farmy im ukradli a nakoniec zruinovali, preto že nevedeli čo s nimi.....
to je taký typický socialistický prístup, ako mali u nás komunisti a ako majú aj týto ekonomickí migranti, vdaka svojmu pomýlenému islamskému náboženstvu, ktoré im tvrdí, že sú krestanom nadradení a tí musia na nich pracovat.... največšou hrozbou sú ale sami pomýlení európsky politici, ktorí ich v tom svojim vyšinutým jednaním podporujú...!!
16. 4. 2017   anonym
nešpiň socialistický prístup totalita je jedno a myslenie socialne je druhé čo za totality veľmi dobre fungovalo kde boli istoty ktoroé dnes pracujúci nemá a stal sa otrokom otrokárov do kedy to bude fungovať je otázne ale blíži sa im koniec prichádza doba zákona
16. 4. 2017   Lolo
Nerovnost vo svete vzdy bola.
Uz od stredoveku a dokonca aj v davnoveku.
Problem je v tom, ze migracna vlna ma priciny predovsetkym v tom, ze sa jednak meni klima a to bez ohladu na to, ci tomu clovek pomaha, alebo nie, klima sa meni. Ale ona sa meni cyklicky a uz cele veky.
Dalsi problem je, ze v europe, vdaka eurodebilite sa nemnozia ludia, staroeuropania. Je to z toho dovodu, ze podpora rodiny klesa, genderove fuzie a rovnopravnost zien sa dostala tak daleko, ze zeny nechcu byt matkami, nakolko musia sutazit z muzmi o pracu.
Potom chcu byt muzi matkami a su teply..
NAvyse nerovnost vo svete africkom, je skor o tom, ze muzi nemaju pracu a obzivu, takze si nemozu dovolit zenzy a rodiny, takze nemozu zasuvat a su nahnevany, takze pridu vysvetlit zenam v europe, co znamena rovnopravnost, emancipacia a frustracia.
Problem nasledujuci je v tom, ze prebujela byrokracia, riesi samu seba a ludi staroeuropskych ma len ako rukojemnikov. Ak o nieco ziada staroeuropan, alebo kolonialny otrok, tak dostane formular, alebo mu vysvetlia, co znamena demokracia, ako funguje a kde ma svoje miesto.
Ak niekto nema kde byvat, moze si zobrat hypoteku. Ak nema pracu, moze si hodit maslu.
Neoeuropania maju svojich aktivistov, ktory sa staraju o to, aby mali vatsie prava, ako maju staroeuropania, maju svojich byrokratov, vitacov a celu suitu socialnych pracovnikov a policajtov, korych mozu znasilnovat, alebo na nich plut, kazdopadne vzdy dostanu aspon nieco.
Takze majetok vyvolava vzdy vojny. Pricinou migracie nieje nerovnost, ale neschopnost.
Neschopnost riesit zakladne problemy v realnom case a bez nadmiery byrokracie, krupcie a demokratury Bruselu.
https://cs.wiki pedia.org/wiki/Demokr atura
16. 4. 2017   MV
Myslia si, že nadprodukciu detí im má vyriešiť Európa, ba dokonca musí a o tom nie je ani zmienka . Mexický problém riešia plotom a rýchlou jazdou toho známeho vlaku, ale Slovákov by možno aj zbombanrdovali.
1/1