Názory čitateľov


Názory k článku:
Svetová ekonomika je po krk v dlhoch, na Slovensku je zadlžených až 35 % domácností

16. 4. 2017   Blind Man
Majetok Lorda jacobsa sa odhaduje na cca 500 viliónov. Takže šmahom ruky to vie dorovnať a ešte mu zostane 300 biliónov. Takže v čom je problém? Nýmandov typu Gates, Soroš, atď neuvažujem.
14. 4. 2017   MV
Platíme zato, že sú urobené rozvody elektriny, plynu vody. Včera na ČT v relácii "Máte slovo" zúfalý občan vysvetľoval koľko platí na chate za vodu, ktorú v podstate ani nespotrebováva len preto, že je v pásme dvojzložkovej ceny vody. V Prahe
požadujú platiť miesto 80Kč 140Kč lebo vraj na to majú. Pomocou mobilných telefónov sa sleduje pohyb ľudí (na Slovensku) a vyvodzujú sa z toho závery. Taký dvojzložkový dlh prechádza kontinuálne aj do dedičstva.
16. 4. 2017   Ultra pravicový extrémista
Vodu v Čechách kúpila francúzska spoločnosť a teraz si diktujú ceny aké si zmyslia. Je to chyba občanov, že to dovolili a ochota platiť francúzom za vodu ČR. Aké strany si zvolili do parlamentu, taký výsledok.
Chatu by som odpojil od vody aj elektriny, dnes sú aj iné možnosti. Pritom v minulosti domy nemali vodovod a predsa žili. Vonku drevená latrína a pod.
Ja som bezvýznamný človek, tak nech mi uchyláci odpočúvajú, alebo sledujú telefón koľko chcú. Keď nechcem byť sledovaný idem bez telefónu, alebo stačí tel. vypnúť a uzatvoriť do plechovky (príp. Al sáčku).
Čo sa týka toho dlhu, tak pri zrieknutí sa dedičstva dlh neprechádza na dedičov. Paragraf je pokrútený a dá sa zneužiť na obidve strany.
13. 4. 2017   fero z BA
to je dôsledok demokratickej spoločnosti lebo svoloč si potrebuje žiť nad pomery a populisti im to radi sľúbia
13. 4. 2017   kojokok
A komuže to celý svet dlži?
13. 4. 2017   anonym
FEROVI Z BA ...
16. 4. 2017   +
:)
1/1