Názory čitateľov


Názory k článku:
Orbánova kritika EÚ: Zastavme Brusel ešte neznamená Huxit

11. 4. 2017   Lolo
Myslim, ze problem migrosov vo vychodnych koloniach EU, je uplne inde.
Ak by sa u nas udial nejaky terororisticky utok, alebo by nejaky novoeuropan, zavital na vychod a uvidel by osadu hnedoslovakistancov , pripadne by uvidel, za ake davky su schopny sa na plne davky mnozit hnedoslovakistaci, tak by bud plaval rychlo domov, alebo by spachal sebevrazdu y dovodu podvodu, alebo zlej iluzie v ktorej sme pricadzal.
No mozno by este aj nakopal svojho imama do zadku.
V pripade ze by sa predsa len rozhodli nejaky fundamentalne zalozeny novoeuropania riesit nejaky system utoku, ludia by si asi ani nevsimli, ze sa nieco deje, pokial by nezacali USA, alebo ine staty NATO z humanitarnym bombardovanim. Nakoniec je mozne, ze ak by trafili parlament, alebo Komjatice, ci Bonaparte, tak by nas aj oslobodili.
VW asi bombardovat nebudu, KIA neviem, PSA urcite nie, USS Steel asi ano a ostatne su len hole kopce.
11. 4. 2017   MV
Európske fondy sú zdrojom korupcie prinajmenšom ich neúčalným využitím. Prerozdeľovanie utečencov má tiež svoje hranice lebo v malých štátoch sa nedá začať budovanie veľkomiest ako Sao Paulo, ktoré má myslím okolo 11 miliónov obyvateľov. Už dnes má Slovensko vyčerpaný potenciál pre zamestnateľnosť , nemá sociálnu stabilitu, cesty, nerozvíja zdravotníctvo ani školstvo, dokonca nemalo ani na udržanie materských škôlok, tak aké ilúzie tu treba propagovať o tom, že nám niekto niečo dá len z dobrej vôle okrem migrošov.?
1/1