Názory čitateľov


Názory k článku:
Pridaná hodnota: Dokonca aj prostitútky zarábajú viac, ak majú vzdelanie

7. 6. 2017   Blind Man
Zasa nejaká kurva maže príspevky. Toto je sloboda slova?
4. 6. 2017   Imrich
Slovenská koalicia Kradne a Lúpi kde sa dá a média riešia prostitutky heh hanba na 100 rokov
4. 6. 2017   classic chess
Pridanou hodnotou k pridanej hodnote by mohla byť docentúra a pridanou hodnotou k pridanej hodnote pridanej hodnoty by mohla byť profesúra prostitútky.
4. 6. 2017   František Nahnevaný
Dokonca o.i. ani akademici, analytici, auditori, bankári, daňoví kontrolóri, daňoví poradcovia, dekani, docenti, doktoranti, ekonómovia. exekútori, inžinieri, kriminalisti, magistri, ministri, moderatori, novinári, obchodníci, poslanci, právnici, príslušníci Finančnej polície, profesori, prokurátori, rektori, riaditelia inštitúcií a podnikov, rôzni prezidenti spoločností, sudcovia, štátni tajomníci, účtovníci, vedci . . . dodnes nevedia čo je to pridaná hodnota.
4. 6. 2017   roxor
Ale hlavne že je z nej uzákonená daň :), treba aj oficiálne uznať titul kandidát milostných vied :)
4. 6. 2017   Frantisek Nahnevany
Áno. Zákon o dani z pridanej hodnoty /DPH/ k podvodom priam nabáda, k podvodom priam vyzýva. DPH - daň z PRIDANEJ HODNOTY je daň konšpiračná, fiktívna . . . Je to hoax. Tzv.DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/ je daň nezmyselná, neopodstatnená . . ., pretože to vôbec nie je daň z PRIDANEJ HODNOTY. Keď je zákonom zavedená taká hlúposť, absurdita . . . akou je tzv.DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/,ktorá je od roku 1993 de facto podvodom na občanoch, tak pokojne môže byť uznaný aj titul "kandidaát milostných vied". Debilita a podvody.
1/1