Názory čitateľov


Názory k článku:
Keď nám roboti vezmú prácu: Sedieť s prekríženými rukami nestačí, život musí mať nejaký zmysel

21. 3. 2017   Blind Man
Samé drísty a kecy, ktoré počúvam už 40 rokov. A je to v nedohľadne. Dôležité je, že jeden z Ancikristov sa porúčal do pekiel a nevyšiel jeho cieľ dožiť sa NWO úspechu.
21. 3. 2017   Dig
Mna by len zaujimalo, aky magor tu stále vypisuje tieto nezmysly o robotoch, ked doba pre nasadenie takejto automatizácie je min. 50+ rokov.
21. 3. 2017   trader
rusofilnym sockam lopatu nevezmu
21. 3. 2017   bubon
vazne to tu niekoho zaujima? vsetci sa mate tak dobre, ze mate cas rozmyslat nad blbostami, ktore sa vas nijako netykaju? To vsetci robite v statnej sprave ci ako?
21. 3. 2017   Lolo
Ja osobne si myslim, ze je uplne jedno, ci clovek umre hladom preto, ze nema peniaze na jedlo, alebo dobrovolne podstupi dietu a vyhladovie sa na smrt.
Rovnako je uplne jedno, ci ma, alebo nema cas na cokolvek, ci je to volny cas, alebo zabava, najpodstatnejsia je letargia, do ktorej sa dostane kazdy, ktory pobera pasivny prijem a umiera v momente, ked prestane mat dovod zit, alebo je opotrebeny na tolko, ze mu nikto nepomoze.
Socialne siete uvedu ludi do stavu hybernacie, kedy vsedci su blizko a daleko rovnako a obtazuju, alebo pobavia cloveka podobne, ako mainstreamove vysielanie, aj z reklamami.
Clovek ako entita, ktora je lovec zberac v zaklade nemoze prezit, ak nema dovod celit prekazkam osudu, prostredia, alebo nebojuje z okolitymi vplyvmi.
Larvalne stadium po cely zivot, ktore obmedzuje na prijem potravy, vylucovanie a ukladanie tukov a udrzbu a opravy kukly v ktorej travi zivot, je rovnako bezcenne straveny cas, ako by sa vobec nenarodil.
21. 3. 2017   MV
Len taká poznámka: Problém voľného času na dôchodku vyrieši zdravotníctvo s plnými čakárňami a je tiež dosť ľudí, ktorí by radšej brali menší nepodmienený príjem ako otročinu pri páse. Zachovať si zdravie je najdôležitejšia úloha, život jedinca je totiž najvyššia forma života, ktorú žiaden konzum neprevýši.
21. 3. 2017   ľuboš
100000000% súhlas!! presne a dobrý postreh.
1/1