Názory čitateľov


Názory k článku:
Ciele, ktoré nikam nevedú: Nemám sa zle, ale mohlo by to byť aj o niečo lepšie

5. 4. 2017   MV
Z odborného hľadiska môže človek patriť ku špičke, ale ani zmena zamestnávateľa neumožní, aby bol posudzovaný len ako odborník, ale vždy rozhodne prínos pre organizáciu podľa platových tabuliek.
Nedávno som počul premiéra ako hovoril o stabilite a intuitívne som mal nakrátko dobrý pocit, ale potom som si uvedomil, že stabilita môže byť aj to, že niekto má na mesačné prežitie napríklad 400e a niekto 4000e. Teraz je otázka, kde by malo byť to ťažisko sociálnej rovnováhy? Asi sa musí pridať aj tretia koordináta, kde vynesieme vloženú námahu prítomnú aj minulú na získanie prostriedkov. Vývoj zdravotného stavu je najväčšie obmedzenie cesty ku šťastiu.
5. 4. 2017   anonym
Aj vedci potvrdili, ze byt stastny nema nic spolocne so zabezpecenim ani slavou. Clovek moze byt stastny len ak sa odosobni od povrchnych kratkodobych cielov a naplno si uvedomi potrebu spojenia so stvoritelom k comu je nas hmotny zivot len prostriedkom. 10 teda bude az po smrti. Ale toto vedci este nenapisu, na to este nemaju odvahu, aj keby to vyskum potvrdil, bali by sa kritikov, ktori by to nepochopili a to sa bez zazitku neda pochopit.
1/1