Názory čitateľov


Názory k článku:
Nebezpečné investičné nezmysly: Čomu by ste sa mali vyhnúť, aby ste o svoje peniaze neprišli

13. 3. 2017   Blind Man
Nikdy nedávaj peniaze do akéhokoľvek fondu a neprídeš o ne.
13. 3. 2017   kambodia
vtipna rada v clanku vraj: "Spolupracujte len s finančnými profesionálmi ktorí uprednostňujú záujmy klientov pred tými svojimi" ...dobre som sa pobavil.. Ukazte nam jedineho takeho maklera, poistovaka, predajcu "investicii", ktory ma na mysli predovsetkym svojho klienta pred svojimi proviziami.. Taky zial neexistuje.. Rada c. 2 kazdy jeden investor uz z principu sa snazi predvidat co sa stane v buducnosti, inak by sa ani nepokusal o investovanie..
Ostatne nema zmysel ani komentovat..
13. 3. 2017   anonym
Dnes sa ľahko stane mladý nezamestanný finačným expertom :). Banky nesledujú zájmy klienta, len ho za každú cenu ošklbať. Finačný expert je na tom rovnako, nepotrebuje plat a pracuje pre dobro klienta. V čechách bol o tom natočený pekný dokument ako okrádajú klientov na expertnej úrovni. Nebudem menovať, kto sa o to zaujíma vie o ktorú spoločnosť ide.
13. 3. 2017   anonym
Prvý a základný nezmysel, vložiť svoje peniaze do VUB a Generali! Človek poctivo pracuje, šetrí pre deti,vloží do banky aj tak vás oklamú o svoje úspory! Príklad z VUB v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v GENERALI podáva pracovníčka zavádzajúce, klamlivé informácie, používa nekalé praktiky, vidinou provízie a z MOJICH 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo – veselá-čimo užite si ich. VUB a GENERALI nikdy viac! Neodporúčam smradov, horší ako cigánska úžera! Ľudská zgerba a šmejdi! Neodporúčam
13. 3. 2017   kambodia
s tou generali suhlasim .. aj ked v inom pripade, ale mam s nimi len tie najhorsie skusenosti. je to cvarga nenazrata..klamari a zlodeji...po istych skusenostiach by som im nedal za ich produkty ani deravy gros.. nikdy.
1/1