Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci žijú nezdravo, počet invalidov rastie

20. 2. 2017   jsbb
to mame z tych zdravých poravín zo zapadu
21. 2. 2017   anonym
ty si dobry t.pec...
to su tie fajne parky za 2€/kg ci sunky za 3€/kg, fajnove biele pecivo a 0,00 vlakniny a zeleniny...
20. 2. 2017   ulmerk
To nie z nezdravého jedla, ale z tej otrockej roboty za pár šušňov, také moderné pracovné tábory.
21. 2. 2017   Diana
Ked máš v hlave piliny, bud rad ze máš vôbec robotu.
21. 2. 2017   Szekeres
piliny v hlave maju ludia, ktori o inych ludoch, ktorych vuobec nepoznaju prehlasuju, ze maju piliny v hlave
21. 2. 2017   anonym
piliny v hlave maju ludia, ktori o inych ludoch, ktorych vobec nepoznaju prehlasuju, ze maju piliny v hlave
22. 2. 2017   A Flock of Sea Gulls
Diana, už ti niekto povedal že si pridrbaná trubka? Tokúzlo anonymných diskusií je priam očarujúce
20. 2. 2017   Blind Man
Sú v tom zarátaní aj dediční invalidi?
21. 2. 2017   ro74
S narastajúcim počtom "rómov" narastá aj počet invalidov...
20. 2. 2017   peter
a scoho sa slovaci maju najest nema kazdi plat ako ti hore a moderatory tie nemakaju za 405eur
21. 2. 2017   Grammar Nazi
...za taký pravopis buď rád, že máš aspoň 405 €... :)
20. 2. 2017   fero z BA
typický slovenský ficovolič si po príchode z fabriky dá pivo, vynadá všetkým doma, ide do krčmy, pivo preloží borovičkou, spolu zanadávajú na mikloša, oslávia fica ďalšími borovičkami, príde domov pozrie reality, vyliezie v posteli na tlstého kamaráta, odgrgne si a zaspí, a ďalší deň znova ....
20. 2. 2017   fero a AB
To môže napísať len dement.
20. 2. 2017   FICO
Normálne ťa fero ľutujem, máš ťažký život. Prekladať pivo borovičkou môže naozaj iba niekto z BA ako ty. Potom by si nepísal takéto sprostosti mimo reality. No, ale ak opisuješ svoj každodenný život, mal si s tým niečo robiť, lebo nedobre skončíš.
21. 2. 2017   Diana
Fero napísal len pravdu, vy dvaja smeracky tulpasi.
21. 2. 2017   Szekeres
aha, zase ta s pilinami v hlave..a tentokrat sa aj sypu dierou von
21. 2. 2017   anonym
Co, uz si si zalozil ucet zadarmo?
20. 2. 2017   Lolo
V prvom rade si treba naliat trocha pravdy.
V SLovakistane otroci neziju, len prezivaju, bez ohladu na to, ci su relativne zdravy, alebo nejako postihnuty urazom, pripadne postihnuty mentalne z principu, alebo vychovou, ci dedicne.
Prezivanie sa stalo narodnym sportom uz v dobe vlady cervenych svini, lebo najprv sa rozvinulo svojite myslenie "doublethink" potom dvojite konanie a nakoniec aj kleptomania, ako narodny sport.
Vrcholovy sportovci zvitazili a cervene svine, dnes ich potomstvo, vladne dalej a podpora narodneho sportu "survivaling" pokracuje v nezmenenej forme, len z inymi pravidlami.
Disciplina zacina byt tak narocna, ze este zijuci reprezentanti otrockej prace, sa venuju viacboju o prezitie tak intenzivne, ze nemaju cas na rodinu, takze sa uz nemnozia, len hraju svoje hry nekonecnom kolotoci platieb, uverov, urokov, hypotek, splatok, brigad, odriekania, cviceni roznych foriem tancov a zbrani, zapalovaniu ohna trenim odpadkov, zongluju uctami a nakoniec zdochnu nepochopeny v pelotone celozivotneho maratonu, pricom si ani neuvedomia, ze behali dokola a tahali len ojo zarnova.
20. 2. 2017   apoliticky
Presne tak ! ...len dodam...ze Slovaci neziju zdravo...lebo jedia nezdrave a druhotriedne potraviny, ktore nas zaplavuju zo zapadu !
20. 2. 2017   Lolo
Ta strava, by este nebola az taky problem.
Aspon teda komponenty, kupene, su sice niekde daleko v zadku, za zapadom, dokonca este aj drahsie, ale coby dali inde, za taky vyber.
Problem su ale navyky na polotovary a ohrievane jedla.
Dnes otroci vo svojich kuciach na uver, maju designove kuchyne, spojene z obyvackou a v nej telku plackatu na splatky a uz nevaria, lebo zena ma na uchu ajfoun, alebo stura v socialnych sietach, deti hraju nejake hry na placke, alebo nasavaju krvave rozpravky z reklamami a muz sa hra na niecom inom, alebo je na praskoch, ako to vsetko splatia.
Potom zeru jedla z krabicky, pizzu, alebo cetoviny, v lepsom pripade chleba z niecim, ale skor len chipsy a sladkosti a ine patoky.
Keby si doma spravili nezdravy gulas, hoci aj z psa domaceho z erteplami, tak by cela kucyna aj z obyvackou smrdeli, plakata telka by sa cez ventilatory zamastila a umrela, lebo recyklacny digestor smrad rozhana, nie odvadza z miestnosti.
Takze ludia jedia primarne len ohrievane polotovary, doma sliepku nederu, zajaca nestiahnu a prasa v luxusnom obydli zabite nevedia sracovat.
Ono je to tazke, ale da sa vsetko, avsak je to sposobe a style. Pripada mi to skor ako LGBT inicitiva, proste ludia jedia sushi, ziju ako vegetariani, alebo vegani, ale v skutocnosti su len otrokmi vlastnych a cudzich omylov.
Ja vo svojom okoli ani nepoznam ludi, co doma z mocingu a spikovych kosti si uvaria vyvar, alebo si doma spravia trebars koprovku, alebo plnenu papriku.
Pokial to nedonesu v tegliku zo zavodnej jedalne.
Ale hlavne ze maju doma presostroj, alebo elektricku trubu z grilom a co ja viem, cim este, doma si nevedia spravit ani kura v soli, alebo kralika na flasi.
Chodia do restauracii, ako by na to naozaj mali.\
Idelane do rychleho obcerstvenia na blvanice typu mekac, alebo gyros, kebab a pod. To je dnes strava otrokov, zhltnut to za pochodu a nerozmyslat nad tym co, alebo ako, len doma nenasmradit.
Dnes si doma nevedia, alebo nemaju nacom ludia namliet ano orechy, alebo mak, na rezance, nieto este si doma vyrabat nudle, rezance, alebo fliacky.
Vsetko zo sacku, vsetko instatne.
Kecup na to a syr predstruhany, ziadne domace.
Jogurt z kelimku, co nieje jogurt, kefir nepoznaju, zincicu tiey nie.
Mliekomaty zakazali, lebo otroci ani nevedia pit mlieko, poondiali sa, lebo to je zivy produkt, nie biela voda z krabice, alebo z petflase.
21. 2. 2017   Diana
Dobre si napísal.
21. 2. 2017   mako
Dobrý deň.Máte pravdu dnes moji susedia už nevaria ani neupratujú.Jedia v závodných jedálňach,upratuje robotický vysávač za 300€.Moja manželka aj 70 -ročné susedy ešte varia aj polievky aj druhé chutné jedlo.Naša vyvarovňa v práci je BLE:nedovarený karfiol,vyprážaný rezeň ako podkova tvrdý...Môj otec si varí a má 85 rokov!
20. 2. 2017   ulmerk
Aj to je pravda. Ten brak čo nám sem už 15 rokov vozia je podraz na bývalých postkomunistických krajinách. Sme pre nich treťotriedny ľudia, otroci.
21. 2. 2017   fero z BA
obchody predávajú len to, čo ľudia kupujú a ľudia sú hlúpi, že to kupujú. SR je malá krajina, každý má k dajakej hranici pomerne blízko a môže veľké nákupy robiť za hranicami a nekupovať nekvalitné potraviny. Slovač vôbec nepochopila, čo je to slobodný výber, možnosť voľby, možnosť podnikať. Pokiaľ bude pre slováka snom mať blízko fabriku, mať svojho vodcu, ktorý mu odporučí čo robiť v každej životnej situácii a pod., tak sa tu nezmení nič a SR bude stále len krajinou robošov s podpriemernými príjmami a skorumpovanou štátnou správou
21. 2. 2017   Diana
Bohuzial musi len a len súhlasiť.
21. 2. 2017   x
nekupujete v obchodoch, zomriete od hladu
21. 2. 2017   Lolo
Je pekne, ze sa vam paci, co som napisal.
Ale vobec ma to netesi, pretoze tym ze si to niekto precital, sa vlastne nic nezmeni.
Nieco pomenovat, alebo sa pokusit vtipne opisat problem, neznamena, ze sa niekto poucil, alebo nieco je ochotny zmenit.
A tam je problem ovela hlbsi.
Je to totiz na kazdom jednom z nas, co spravime pre seba, alebo svoje okolie. Ale na druhej strane chapem, ze po 40 rokoch zivota v ohrade za ostnatym dorotom v zapadnom protektorate ZSSR, sa ludia nedokazu integrovat vo vychodnej kolonii EU. Takze vlastne sme na tom este horsie, ako neoeuropania, ktory sem do EU prichadzaju z holym zadkom a ajfounom, ci koranom, lebo my sme prisli, alebo sme sa ocitli v Europe aj z celou krajinou, susedmi, domami, hnedoslovakistancam i a inymi ficurkami, ktore nam integraciu robia vemi problematickou...
1/1