Názory čitateľov


Názory k článku:
Peniaze, fotky, diamanty: Zoznámte sa s 42-ročnou investičnou bankárkou, ktorá už dosiahla zdanlivo všetko

13. 2. 2017   pučtok
Veľmi pekná charakteristika najväčších zlodejov a mafiánov z Východnej Európy, ktorých majetok spravuje táto dáma.Divím sa , že tá banka už nebola vyšetrovaná za pranie špinavých peňazí. Ale kto by ju vyšetroval, kaď tam majú zašité peniaze všetci politici z Východnej Európy.
3. 4. 2017   kukolesku
Tato trieda ludi nebude nikdy vysetrovana. Ved samotny neutralny status Svajciarska bol davno dohodnuty, s tym zamerom aby sa v tej krajine zhromazdovali majetky najbohatsich ludi sveta. Preto tam do velkej miery platilo a este aj plati bankove tajomstvo. Sice sa udajne nieco v tejto veci meni k lepsiemu a svajciarske banky budu vraj musiet poskytovat viac informacii, ale ktovie ci to nie je len medialna bublina.. Ved ti akcionari a majitelia mega-koncernov, ktori vnutili svetu privatizaciu a vymysleli podvody typu DPH musia niekde zhrabovat tie nakradnute hodnoty, tak aby mali istotu ze o ne nepridu..
13. 2. 2017   classic chess
Aj ja by som vŕtal do fotiek a osadzoval diamanty. Diamanty aj talent mám, len mi nemá kto darovať foťák.
13. 2. 2017   peto166
a nehlada milujuceho manzela? :P
13. 2. 2017   Szekeres
Tento typ zien nehlada obvykle milujuceho manzela, ale darcu semena. Popr. kombinaciu darcu a animatora pre vlastnych potomkov,
1/1