Názory čitateľov


Názory k článku:
Zavádzajúce návnady bánk: Lákavú reklamu vystrieda krutá realita, nenechajte sa oklamať!

10. 11. 2016   bingo
Banky -bankstri nic ine banda pazravych smradov!!! Vyhybat sa ako sa da!!!
10. 11. 2016   Lolo
Je to velmi jednoduche, lebo v poslednych 100 rokoch, alebo presnejsie 140 rokoch, je vsetko na planete dostupne, vlastnene bankami a najma bankstermi + 10% navyse. Problem je v tom, ze v rokoch globalizacie, je to cela planeta, zo vsetkym, plus mesiac a slnko a na to vsetko 10% navrch.
Ludia maju nerovnaku hodnotu nie koli majetku, ale stale vyssi pocet ludi znamena, ze sa hodnota ludskych zdrojov deli medzi vatsi pocet ludi. Vsetci mame hodnotu nejaku, +10%. Ale ani velke vymieranie, globalna vojna, alebo genocida, ci pruser, ktory by znamenal uhyn v radovo miliardach, neznamena zmensenie majetku, len vyssiu koncentraciu vo zvysku, ak bude vyuzity potencial toho zvysku.
Aj chaos a entropia ma svoju hodnotu.
Vsetko co sa da nahradit, alebo recyklovat, je pouzitelne. Aj mydlo z ludi, alebo popol na hnojenie, ci vyrobu kostneho porcelanu.
Z urokmi a recyklaciou ludskeho statsti v podobe uverov, je to podobne. Vzdy sa najde niekto, kto bude ochotny sa nastahovat po exekuovanom uverovom otrokovi a ak nie, dovezu sa neoeuropania a daju sa im davky, ktore zaplatia podobne znovuosidlenie, umierajuceho naroda, neschopneho splacat.
10. 11. 2016   a
pocet uzavretych hypotekarnych zmluv 5 mesiacov za sebou v roku 2016 klesa. zdroj www.nbs.sk
novšie1756/1756