Názory čitateľov


Názory k článku:
Obvinenia z Ružomberka: Ako jednoducho dokázal miliardár Fiľo obrať svojich zamestnancov o milióny

26. 9. 2016   Lolo
No a preto si myslim, ze v SLovakistane, vladne len oligarchia a kleptokracia, ktora vytvara prostredie, ktore napomaha len tym, co sa podielaju na legalnom kradnuti.
https://sk.wiki pedia.org/wiki/Klepto kracia
Typické heslá kleptokratov sú napríklad „v súlade so zákonom“, „obráťte sa na orgány činné v trestnom konaní“, „skutok sa nestal“ a podobne.
4. 10. 2016   Szekeres
Obvinenia z Pozsonyberka: Ako jednoducho dokázal milionar Fico obrať svojich obcanov o milióny
4. 10. 2016   Szekeres
Pozn. vedlajsi prispevok som nevkladal ako odpoved na iny prispevok!!!!!!!!!! !!!! Nechapem, preco mi ho software zaradil ako odpoved!!
25. 9. 2016   anonym
Načo mu budú tie miliardy, ibaže by mu potom truhlu vystlali. Dočká sa tiež zúčtovania.
26. 9. 2016   1720
Tiez nechápem takýchto chujov co to len zhŕňajú a ani poriadne mzdy zamestnancom nedajú. To je tak ked majetok ovládajú hlupaci a možno sa chce cítiť ako pán Zemegule - idiot.
27. 9. 2016   tidlifon
Tak nejako.. Podla mna by taku nenazratu cvargu mali strielat bez sudu, verejne spalit.. a popol vysypat do Vahu..To je ta Muftiho Kapitalotvorna vrstva, privatizerov-zlodej ov..Prasce prasive..
25. 9. 2016   anonym
vážený záver je jasný národný majetok bol ukradnutý slovenským obyvateľom pod rúškom privatizácie čo bol podvod a zlodejina ktorá nemá obdoby vo svete preto bude sa znárodnovať ale na to potrebujeme úplne novú justíciu ktorá chráni majetok slovakistanu a nie ako od 89 roku do dnes to je základ pre spravodlivosť aby sa prešli všetky prípady nezákonnosti i do 89 roku kde sa súdilo bez dôkazov do dnes sa nevinný ktorých takto súdili nedovolali spravodlivosti čím sa dopustil bývali režim vrážd kto to zakrýva je jasné
26. 9. 2016   Edo
O tom nemôže byť a ani nie je pochýb, že to bol podvod - len nedávno som sa dozvedel ze v tých časoch prešiel v parlamente zákon ktorý dával prednostné právo investovať fondom a tym ľudom uz potom hodili len ohlodané kosti.
25. 9. 2016   Maroš
Nie je to trochu neskoro ? Po toľkých rokoch ?
25. 9. 2016   anonym
SPRAVODLIVOST V SLOVAKISTANE?! JE IBA ILUZIA! DNESNE "PODNIKANIE" JE IBA O ZLODEJINE!! A SLOVENSKE SUDNICTVO? .....
25. 9. 2016   claraassoctiation@gmail.com
Hádam si nemyslia, že na Slovensku, kde vládne právo, že niečo s darebákom a zlodejom vysúdia. Hajzel nad hajzlov. Ale prial by som im, aby ho porazili.
25. 9. 2016   milano
Neskutočné, akú krátku pamäť majú ľudia! Do volieb v r. 1998 vládol Mečiar a jeho klika. A neboli "sprivatizované" len papierne, ale aj VSŽ, Nafta Gbely, atď, atď. Dzurinda a spol potom dorazil, čo sa dalo a ešte sa chystal pokračovať - bratislavské letisko - ale už nestihol...
25. 9. 2016   fero z BA
čím to je, že ficove gorily majú zločinecké korene v krádeži bývalého štátneho majetku? tento okradol SCP, ďalší z radov štb pomohol rozkradnúť harvardské fondy, druhému štb-ákovi pomohol pravdepodne Petrimex, keď pri zakladaní Agrofertu prišiel o miliony, tretí pod mečiarovým dohľadom sprivatizoval PNS,....... a takto by sa dalo pokračovať
25. 9. 2016   Lupino
Privatizovalo sa za Dzurindu, spamätaj sa.
25. 9. 2016   Kaktus
Fero z BA neobhajoval Dzurindu konštatoval gorilu a ma pravdu. Pravdu máš aj ty takze neobhajujme nikoho lebo si to nezaslúžia
25. 9. 2016   fero z BA
tieto krádeže prebehli za mečiara
25. 9. 2016   claraassociation@gmail.com
Čo sa privatizovalo za Dzurindu? Ružomberské papierne? Vážne?
25. 9. 2016   Adam
slepá slovenská spravodlivosť treba sa súdiť
1/1