Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovakia Energy prevezme zákazníkov firmy Right Power

24. 7. 2019   trumpeta ifan ganges
poradim zaujemcom, aby si nasli osobnú referenciu u niekoho, koho poznajú a veria mu. to co sa tu pise, mam pocit, ze generuje jeden clovek, pripadne stroj, na vylepsenie imidzu firmy.
19. 6. 2019   Fick
Toto si myslím, že bol dobrý krok pre obe firmy, na obe strany to malo svoje pozitíva. Slovakia sa aspoň upevnila a prijde mi, že sa tým podarilo aj v konkurenčnom prostredí o niečo znížit cenu, inak si totiž nedokážem vysvetliť to, že máme od tej doby vyššie preplatky.
22. 6. 2018   Mikuláš
Som jeden z tých čo pod seba Slovakia energy prevelil a na moju česť možem povedať, že výdaje mám teraz ešte o niekoľko eur nižšie, než keď som bol u RP. Takže niekedy je aj všetko zlé k niečomu dobré.
18. 9. 2018   Belo
Už je to celkom dávno, taktiež už som si na firmu zvykol, zo začiatku som z toho bol trošku rozčarovaný, ale výsledok je nakoniec dobrý. Len dúfam, že už tým nikdy viac nebudem musieť prejsť. Slovakia energy funguje ako by som si u dodávateľa predstavoval.
28. 5. 2019   T.S.
Ja som mal asi najväčšie obavy z toho, či sa zmení cena, ale nakoniec to bola otázka len pár centov, inak v porovnaní viac neplatíme, takže ako by sa nič nestalo. So Slovakia energy sme spokojní a príjemne prekvapili aj keď už je to tak dávno.
25. 9. 2017   Tomáš
Domnievam sa, že aj keby si pod seba nepreviedli túto firmu, tak by mali stále príliv nových zákazníkov. Pretože len touto zmenou sa mi podarilo ušetriť za rok 120e, takže sú lacnejšie a kto by u nich potom nechcel platiť menej keď je to možné.
7. 11. 2017   Hugo
Ja som bol pri Right Power len chvíľku, moc dlho som sa u nich naozaj neohrial a potom nás kúpili. Ale zmenu som v podstate nepoznal a so službami čo Slovakia Energy poskytuje problém nemám, sú OK, aj cenovo je to dosť podobné. Viac neriešim.
14. 12. 2017   Tomáš
Čo by ste chcel riešiť, je to dodávateľ ako dodávateľ, ma vždy zaujíma len cena, pretože to je to, čo sa u dodávateľov mení a je rozhodujúci. Ako som už písal vyššie, ušetril som a teraz uvažujem, že by som ich odporučil aj svojmu bratovi, ktorý si akurát stavia s manželkou dom, takže niekedy na jar by to mohol začať zariaďovať, ak by je samozrejme chcel.
19. 4. 2018   Hugo
No teraz už nič, predtým by som asi možno riešil ako je to možné, že firma nemože fungovať samostatne alebo že to vobec dovolili aby ich niekto kúpil. Teraz už je mi to naozaj jedno. Slovakia energy nerobí problémy, ceny nám účtuje férové tak som spokojný odberateľ.
10. 11. 2016   Adam
tak týmto ťahom si nazbierali ďalšie odberateľov, otázka je či u nich niekto z nich zostane, ale čudoval by som sa keby niekto utekal, pretože aj u nás v garsónke prechod pod ich firmu usporil financie. Preto si myslím, že až so slovakia energy budú mať nejaké skúsenosti, tak sa im bude náhrada hľadať ťažko.
17. 1. 2017   Moas
tiež by som sa čudoval, keby niekto chcel odísť, my máme v dome plynový kotol, ktorý vykuruje celý dom a keď sme sa rozhodovali o tom, kto nám bude energiu predávať, tak sme sa na bytovom družstve rozhodli pre slovakia energy, síce ja osobne som nebol medzi tými ktorí pre slovakia energy hlasovali, ale som spätne rád, že sa to tak urobilo. Je to rozhodne lacnejšie ako keď sme boli prihlásení inde.
28. 2. 2017   Ilja
Všetko je hlavne o spotrebe, od doby čo deti upozorňujem, aby toľko nesvietili a nekúrime vo spálni tak sa nám ceny za energie dosť znížili, asi to urobil aj ten prechod ku lacnejšie slovakia energy, ale myslím, že jedno súvisí s druhým ... je dobré zamyslieť sa nad jednom i druhom a zariadiť sa podľa toho ...
16. 3. 2017   Tom
presne tak vystihol ste to, ale bohužiaľ ja mám skúsenosť aj takú, že som na energiách šetril čo to šlo a rovnako sa cena o toľko neznížila, ale keď som potom s takou spotrebou prešiel ku slovakia energy tak mi to urobilo moc pekné peniaze na späť.
13. 4. 2017   Ural
Neviem o čom je to vlastne reč, všetko je o spotrebe, buď sa budete kontrolovať alebo nie ... Ale musím súhlasiť, že slovakia energy ponúka aj lepšiu cenu a s takou kombináciou musí mať vratky každý.
5. 5. 2017   Ilja
presne tak, máte pravdu, ako som písal, dali sme si na všetko pozor a je to ďaleko lepšie, ale čo si budeme hovoriť, ono keby dodávateľ nedodával lacnejšie energie, tak to by sa nedostalo na také úspory.
15. 6. 2017   Berry
Ja u Slovakia energy spoznal najväčší zľavu na plyne, vykurujeme dvojgeneračný dom, tak tá zmena bola poznať. Takže by som povedal, že som urobil dobre.
19. 7. 2017   Peter
My ich máme v byte a tam nám to hodilo asi len nejakých 20€ za elektrinu, plyn nemáme, takže preto sa na väčšie preplatok nie sme schopní dostať. Ale aj tak je to teda lepšie.
7. 2. 2018   Tomekar.
Taktiež s Vami možem súhlasiť. V rámci ceny som nezaregistroval žiadne výkyvy a aj keď nás prevzali tak za mňa kúrim stále za podobné peniaze ako by som  bol stále u predchádzajúcej firmy, takže mi je asi už jedno že nás prevzali. Zvykol som si na Slovakia a možem povedať že sú ok.
17. 4. 2019   Met
Ja som to v tak pozitívnom svetle nevidel, ale zvykol som si na to a dneska už mi to ani neprijde. Finančne sme si nakoniec aj tu polepšili, takže pozitívum to nakoniec prevážilo.
24. 7. 2019   Savan
My ich už máme pár rokov, a ako nebyť tržného vývoja, ktorý mi prijde posledné mesiace totálne mimo, tak som s ich cenou viac menej spokojný, pretože som kukal, že patria v konkurenci medzi tých lacnejších
28. 7. 2016   jana
right power energy som zaznamenala len keď sa teraz o nej začalo písať v súvislosti s kúpou. ale u slovakia energy máme nahlásenú chalupu a tam je všetko v kľudu, tak dúfam, že to ďalej aj v poriadku bude ...
16. 9. 2016   Karol
aj ja, tiež som o tej firme nič moc nepočul, ale ak mala firma podobné ceny ako slovakia energy, tak mi je jasné že sa nejaký klient našiel. Predsa len každý sa obzerá po tom, čo kde platí a rozhodne nechce nikoho preplácať.
29. 8. 2017   Melina
Asi už na to firma nemala peniaze, aby sa ďalej o zákazníkov postarala, tak sa so Slovakia energy dohodli, aby ich prevzali. Príde mi to ako celkom dobrý nápad a ak sa pre zákazníkov nič nezmenilo tak je to aj dobrý prístup od Slovakia energy.
28. 2. 2018   Oleg T.
Ide o ťažký konkurenčný boj, kde zvíťazí len silné firmy s podporou. Príde mi aj zbytočné aby na trhu bolo toľko firiem. Podľa mňa by bohato stačila jedna na elektrinu a druhá na plyn a koniec. Ale vraj nie. Slovakia energy som prešiel dva roky a o čosi mi zlacnili, ale teraz som to dotiahol ešte na lacnejšie energie, ale so zmluvou na dva roky, tak bohvie čo z toho bude.
1/1