Názory čitateľov


Názory k článku:
Cerulík podal žalobu pre vyvlastnenie pozemku pre Jaguar

17. 3. 2016   Jozef Hronský
Zvláštna krajina? Nie! Krajina s dobrými obyvateľmi a zle hospodáriacimi a predajnými úradníkmi a politikmi. Teraz je treba výjsť do ulíc a kričať ,,TO JE ONO.,, a štrngať kľúčami. Všetci počnúc Kňažkom, Romanom a ďalšími sú už milionari. Nezávidím im. Sú to obyčajní ,,hajzli,,.
Ale pozrite sa veď čo je to 720 hktárov pôdy pod výstavbu automobilky Land Rover. Keby Lan Rover neprišiel na Slovensko a nevyplácal štvrtinu mzdy robotníkov v Nemecku , či iných ,,západných krajínách,,, tak by sklrachoval.
A pozrite koľko najkvalitnejšej pôdy aká v tomto štáte je, išlo pod sklady Lídla v Seredi a ešte sa nehanbili zaujímať o enviromentálnu cenu. A roširujú priemyselný par naďalšiu ornú pôdu. Kde sú pracovníci životného prostredia, ochranári, pracovníci ministerstva pôdohospodárstva ?
V decembri 2015, v televíznej relácii ,,Farmár,, hovorili, že nevedia či to nie je posledná cukrová repa, pretože Francúzi, Dáni, holanďania a ďalší chcú, aby v Českej i Slovenskej republike, poľsku Maďarsku a Rumunsku nebol ani jeden cukrovar. Že oni nám cukor dodajú. A naše deti a vnuci budú iba ,,sprostý,, národ, ktorý nebude poznať žiadne technológie. Budú každé ráno čakať či im dnes dajú prácu, alebo nie. Tak ako naši starí otcovia. To je omon !!!
To je tá západná demokracia. Všetko dobré a zisky iba u nich a im. A nám iba štvrtinové mzdy, i keď ceny sú pre nich i pre nás rovnaké. Pozatvárané nemocnice, zničené podniky, korupcia akátu nikdy nebola a okydávanie komunistov. i keď komunistom nesiahajú ani po členky! Vymývať ,,mozgy,, mladým .Vraj tu bol komunizmus. A pritom vedia, že to bol iba socializmus. A preto miliónkrát výstavbe na ornej pôde=na zelenej lúke nie !!!!
16. 3. 2016   Lolo
Mame tu zvlastnu krajinu.
Taka mala kolonia europskej unie a take divne praktiky...
Mame kapitalizmus, alebo sa nanho len hrame?
Ked niekto vlastni nieco a niekto to chce, praco mu nezaplatia, ale mu to vyvlastnia?
Keby to kupil vcera, je spekulant, ale ked niekto vlastni nieco 11 rokov, aj ked je to blbe pole pri Nitre, tak preco mu nezaplatia, co ziada, alebo preco tu automobilku nepstavia trebars na hnedoslovaksitanske j osade?
16. 3. 2016   koks
urodnu podu betonujeme to sme dopadli mali sme najlepsie polnohospodarstvo aj potraviny az pride kriza budeme zrat auta a beton ti koko.. maju nasrane v hlavach vsetkym ide o prachy a kradnut zlaty komunisti
16. 3. 2016   lybar
zerete teraz lebo nehcete platit tym co vam mozu vyrabat potraviny a pracovat v polnohospodarstve. Budes ty robit za 1 eu na hodinu v polnohospodarstve ked tak skucis za komunizmom??
lacne potraviny a sebestacnost nejdu dohormady. to ako keby si chcel obed za 2 eura ale vyroba a naklady bude stat firmu 4.. somar takych ako ty exportovat. ale ak budes robit za to jedno euro tak mozno ta restika este bude fungovat heh
1/1