Názory čitateľov


Názory k článku:
Ako bude vyzerať Európa bez Európskej únie

14. 3. 2016   peter
vnimam tento clanok, ako formu frustracie mladych ludi na dlh, ktory im tu nechala odchadzajuca generacia
12. 3. 2016   vlado.sak@hotmail.com
Moze mi autor vysvetlit ako sa dopracoval k nazoru ze Rusko je agresivne voci svojim susedom a ze predstavuje hrozbu? Je to scestne a zamerne zastrasovanie obcanov.Jedina agresivna krajina z vyspelych statov je USA, ktora vedie vojny koli ekonomickym ziskom a ovladnutiu sveta.
12. 3. 2016   URBAN
sklamen Vás všetkých ktorí si myslia , že ked by prišlo k velkej vojne že budú vo vašom ponímaní na fronte umierať ludia, príklad EU a USA majú cez 800 milionovú populáciu keby išli proti Rusom a ich spojencom ako Irán a další tý majú tak do 300 milionov tak logicky pri konvenčnej vojné by vyhrali lenže pri použití jadra čo je najskoršia varianta tahá západ za kradší koniec pri viacerých faktoroch. vojna na fronte je už iba ilúzia z mynulého storočia teraz sú vysoko presné raketové technológie ktoré dokážu trafiť čo chcú a kedy chcú a nie v zákopoch kapať to je scestné.
12. 3. 2016   yzyz
Nie je to pravda! K Rusku a dalej by sa pridala aj Cina a aj India. Fakticky vsetky krajiny BRICS ... Co sa tyka vojny tak ww 3 zacala konvecna uz v Syrii! Len na konci prehovoria termonuklearne zbrane. Ani zapad nema na konvecnu vojnu ww 3. Vychod ma na konvecnu vojnu na tomto svete ale aj tak prehovoria takticke termonuklearne zbrane!
12. 3. 2016   Member
Tuším sa už nevieš dočkať.
12. 3. 2016   labac
A Rakúsko sa rozdelí na Západné a Východné ?
12. 3. 2016   labac
A Rakúsko sa rozdelí na Západné a Východné ?
12. 3. 2016   1263
A ako vyzerala pred EU ? Všetko bolo OK a bolo ešte aj lepšie. Teraz, keď sem Brusel dotiahol tých migrantov, tak niektoré krajiny to budú mať ťažšie...
12. 3. 2016   anonym
už včera bolo neskoro,skazená,zhý ralá,homosexuálmi a pedofilmi
riadená,nech ide do pekla celá eu
12. 3. 2016   Blind Man
Rozodne lepšie!!!
12. 3. 2016   M
Malo ludi si uvedomuje ze EU vykonstruovana Nemeckom je najsilnejsia ekonomicka konkurencia pre USA. Preto sa US snazia tuto koaliciu vedenu Nemeckom rozbit.
12. 3. 2016   anonym
to nemá logiku,usa nemecko okupujú od 2.sv.vojny,ak by chceli neumožnia ani jej vznik!priznám sa že tak ako som kedysi pozeral na západ ako baštu stability a prosperity,
teraz vidím iba bandu primitívov ktorým ide neviem o čo?!!
18. 3. 2016   anonym
PRESNE TAK SOM TO VNIMAL AJ JA ALE TERAZ TO BUDE LEN KUS RETARDVANYCH MUTANTOV Z DEKENEROVANIMI DNA A OD NICH SI UZ NEKUPIM ANI HOVNO STACILI MI NEMECKE UHORKY ESTE PRED MIGRACIOU A SOM SI ZANE RIADNE ZAPALDI A SI HOVORIM HMM TO BUDE SUSTO NO TOTO CO TO BOLO JE ODPORNY HNUSNY KENTUS CO BY SOM ANI SVINI NEDAL ZOZRAT A O AUTACH UZ ANI NEHOVORIAC UZZZ CCA 4 ROKI POCUVAM OD LUDI CO SI KUPILI NOVE BMW,MERCEDES SPLINTER 2 DODAVKY MALY PO ROKU PREHNITU STRECHU VYDEL SOM AJ FOTKY NO TO JE NORMALNY HUMUS STARI NEMCI BY ZAPLAKALI NAD TOUTO KVALITOU ALE UZ TAM MAJU TEN GENETICKY ODPAT TAK TO TERAZ BUDE ESTE HORSIE DOPORUCENIE NEKUPOVAT VYROBKY Z NEMECKA PRECHADZA TO CEZ RUKY DICH DEGENEROVANYCH MUTANTOV.ALE KAZDY NECH SA ROZHODNE SA..
1/2staršie