Názory čitateľov


Názory k článku:
Sedem dobre mienených rád od finančného poradcu, ktoré by ste mali ignorovať

23. 2. 2016   Peter
Tak ako v každej profesii, sú poctiví a bohužiaľ aj nepoctiví ľudia. Ja som finančný sprostredkovateľ, a v živote som nikoho neoklamal. Pracujem vo finančníctve dlhé roky a som profesionál, ktorý vie o čom rozpráva. A k profesionalite patrí rozprávať aj o rizikách toho - ktorého produktu.Bohužiaľ stretávam klientov , ktorí doslova vyhadzujú peniaze a živia manažérov v bankách...Práve preto sme tu my ,aby sme vedeli človeku poradiť. Ja si dám veľmi rád poradiť u odborníkov ak niečo potrebujem či kupujem. Jednoducho nemôžem vedieť všetko.A čo sa týka toho , že sme príživníci ,lebo nevytvárame pridanú hodnotu, z toho sa môžem len zasmiať. A kto má zlé skúsenosti, nech si nenechá radiť rýchlo vykvaseným kvázi poradcom, ktorý okrem toho že radí vo financiách pracuje na stavbe...Nájdite si profesionála,ktorý sa venuje len tomu.Čestného a charakterného odborníka.Verte sú i takí.
25. 2. 2016   ainemunys
Len ešte poraďte, ako je možno nájsť toho čestného a charakterného odborníka, profesionála !
A ešte jedna maličkosť : finančný poradca a finančný sprostredkovateľ nie je to isté .
27. 2. 2016   anonym
Áno máte pravdu nie je to to isté,hoci robia to isté. A kde ho nájsť ? verím , že mi dáte za pravdu , že v každej profesii sa nájdu čestní i menej čestní ľudia.Bohužiaľ v našej profesii je minimálne polovica tých čo klamú, zavádzajú alebo nevedia čo robia. Neviem čo je horšie. Veď sa to týka "len" peňazí. A kde ho teda nájsť ? Určite ho nájdete aj vo svojom okolí, len treba mať otvorené oči, počúvať čo o ňom rozprávajú jeho klienti a akú má povesť vo svojom okolí... Poprípade Vám pošlem svoje číslo :-)Držím prsty , všetkým , ktorí si chcú nechať a potrebujú poradiť.
22. 2. 2016   anonym
Už žiadneho poradcu!Človek poctivo pracuje, šetrí pre deti,vloží do banky aj tak vás oklamú o svoje úspory!Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva "poradca" zavádzajúce, klamlivé informácie, používa nekalé praktiky, vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo - veselá-čimo užite si ich. VUB a Generali nikdy viac! Neodporúčam smradov,horší ako cigánska úžera! Ľudská zgerba!Neodporúčam
Hádam sa nehanbíte za svoje praktiky, keď to mažete!!!!
23. 2. 2016   edy33
citujem,, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka,, ??? slovne povedané? Pane, čo nie je na papieri tomu neverím!!!!Rád by som vedel koľko máte rokov...
22. 2. 2016   aa
Posledna rada: Ak mate financneho poradcu tak sa ho cim skor zbavte, su to iba dalsi prizivnici na systeme.
22. 2. 2016   Mato
Presne tak. Príživníci na systéme. Nevytvárajú žiadnu pridanú hodnotu. A keby aspoň stáli za niečo ich služ by, ale mám len negatívne skúsenosti. Nechal som sa nahovoriť nato a lutujem.
22. 2. 2016   puk
na slovensku najviac zabera odstahovat sa
22. 2. 2016   nahnevany
A financni poradcovia ignoruju skutocnost resp.fakt,ze netto cena /suma/ nie je pridana hodnota. Plati to vzdy a vsade. Aj pri kupe domu.
22. 2. 2016   etpozemstan
toto bolo čo, tento článok? Reklama na penzijný účet?
1/1