Názory čitateľov


Názory k článku:
Takmer 90 % utečencov v Nemecku nemá dostatočnú kvalifikáciu

15. 1. 2016   Martin
Zlý článok, Načo robia tie Hotspoty kontrolne body. V Nemecku niesu sprostý ! Pekne si tých ľudí zaregistrujú.Nemeck o si povyberá kvalifikovaných ludi a zvyšný bordel si prerozdelia zvyšne krajiny o tomto SA MA PISAT!!!!!!!!!!!
9. 1. 2016   fero z BA
nemci to urobia rozumne. Vychovajú si nových otrokov, ktorí nebudú mať ani zďaleka také mzdy a práva ako občania EU. Nerobia to zle. Slovák bude o pár rokov hrdo stáť ešte v 70 za pásom lebo nebudú ľudia
10. 1. 2016   M
Hej vychovajú si ronakých otrokov ako slovensko vychovalo rómsku časť obyvateľstva. Za koľko 20 alebo 50 rokov. Všetci čo sa narodia v nemecku dostanú nemecký pas a majú rovnaké práva ako iný nemec. Zavádzaním automatizácie výroby bude nezamestnanosť v budúcnosti stále rásť.
Prečítaj si niečo o projekte Paneurópa.
10. 1. 2016   fero z BA
toto svedčí o tvojej veľkej neznalosti nemecka. Medzi D a SR je priepasť svetelných rokov
9. 1. 2016   classic chess
Koľkým školiteľom, učiteľom, vychovávateľom sa otvoria pracovné možnosti (aj zo zahraničia). Najbližších 20 rokov bude učiteľská profesia opäť vysoko spoločensky vážená. Potom tiež väzenské profesie - dozorca, riaditeľ väznice.....
9. 1. 2016   m48u
kde by tam nabrali kvalifikáciu,su to vetšinou trhovníci ved všetko im tam stavaju zapadné firmi.postaviš ho ku nejakemu stroju tak bude čumiet jak puk čo s tým má robit .
9. 1. 2016   anonym
To je krutý omyl. 90% má kvalifikáciu najvyššieho stupňa.
10. 1. 2016   anonym
cocotina max. 10%, to sú ľudia skoro zo stredoveku, oproti niektorým krajinám je aj slovensko beverly hills
9. 1. 2016   anonym
Nemci sú blázni - o pár rokov - možno o 10 - 20 už nebude dosť práce ani v Nemecku a potom si budú musieť týchto domestikovaných prisťahovalcov živiť ako svojich, ak im udelia občianstvo resp. ak sa narodí druhá generácia - a tých bude ako kobyliek - rodia sa rýchlo a vo veľkom množstve. Budú musieť postaviť mešity a prispôsobiť veľa iných oblastí života. Poliakov, Slovákov a Litovcov... mohli mať ako pracovnú silu lacnejšie a samozrejme s vyššou kvalifikáciou pre európske potreby. Multikulturalizmus nie je kvôli lacnej práci, je to idea - momentálne veľmi hlúpa a násilná, nie sme na to nikto pripravení.
9. 1. 2016   claraasoctiation@gmail.com
No a? Nemci majú dosť peňazí - nech si ich živia.
9. 1. 2016   fero z BA
hihi neboj sa, bude to platiť EU
9. 1. 2016   1051
ale veď Mutti Merkel povedala, že to do Európy migrujú samí lekári, vedci, učitelia, všetko vzdelané. A navyše obohatia svojou kultúrou náš nekultúrny kontinent. Soudruzi z NDR někde udelali chybu.
9. 1. 2016   Lolo
Je zaujimave, ze kvalifikovana pracovna sila z legalnych kolonii europskej 27micky nebola germanii dobra a nedokazali integrovat na pracovny trh vzdelanych ludi z EU, a rovnako ocakavana neoeuropska vlna, nesplna poziadavky kvalifikacie, tak potom co chcu?
Chcu inzinierov, lekarov, elektronikov, pracujucich za menej ako Slovakistanci v kolonii doma?
To uz riesili Frantici a zistili, nasledovne.
Prva vlna z afriky sa velmi snazila a zdvihla HDP krajiny, ale ich deti uz maju uplne rovnaky problem, ako vsetci ostatny, proste pracu nemaju, alebo maju prilis vysoku kvalifikaciu, alebo ziadnu kvalifikaciu.
A vsetko sa ruca, ked ide o nejake nepokoje, potom horia auta, ale problem sa neriesi.
9. 1. 2016   claraasociation@gmail.com
Súhlas. "Odpad" z postkomunistickej Európy im nevoňal, tak si museli "zohnať" niečo kvalitnejšie. Na druhú stranu: keď to Nemci chcú - nech to majú.
9. 1. 2016   Lolo
No ano, lenze ty nasi Germanci, chcu ten odpad vyvazat po celej EU, rovnako ako potraviny, ktore sami nezeru.
Pruser nevidim v tom, ze nam zaviedli na prechodnu dobu uyavretie pracovneho trhu, dokonca problem neviodim v tom, ak v Germanii si navozia neoeuropanov, ale odmietam niekolko problemov, plynucich z germanskej politiky.
Za prve, odmietam neoeuropanov ktory su islamsky fundamentalne zalozeny, pokial nebudu pokrsteny, alebo sa nestanu ateistami.
Ja niesom rasista, ale islam nieje rasa, je to fundamentalny problem masy ludi, ktory v nieco veria, ale v to, co veria, ich dohnane do extremu donutilo opustit krajinu, kde existovali doteraz.
Za druhe odmietam pracovat a delit sa o miesto, socialne davky a dochodky z niekym, kto sem prisiel a ma automaticky lepsie postavenie a prava, ako povodny obyvatelia a nieloko nasobne lepsie socialne zabezpecenie, ako ludia vo vychodnych koloniach.
Pokial sa mam delit o svoje miesto z neoeuropanmi, tak za rovnakych podmienok.
Ak ja pridem do Germanie z holym zadkom, budem ziadat o byvanie, jedlo a teplo, poslu ma do prdele. Ani ako bezdomovec, nebudem moct zobrat tulat sa, poslu ma tam, odkial som prisiel.
Ak chytim za kozy germanku, tak ma poslu do basy.
Ak budem demonstrovat za lepsi zivot, tak ma zavru za vytrznictvo..
Ja chcem mat rovnake prava, alebo nechcem neoeuropanov, ktory vyznavaju islam v europe.
1/2staršie