Názory čitateľov


Názory k článku:
Keď je človek zadlžený, ľahko spanikári: Viac ako polovica Slovákov sa bojí o svoju finančnú situáciu

24. 9. 2017   Motýlik
Pozerám Bobo, to je veľmi zvláštny názor. Ja som zadlžená bola, konkrétne som riešila dlh so spoločnosťou Kruk, ale že by som bola v pohode sa teda povedať nedá. Aj keď sme sa dobre dohovorili a nemali sme problem, kým som dlh nesplatila, stále som bola nervozná.
17. 11. 2015   anonym
PROBLEM JE SKOR V TO ZE NASI POLITICI SA SKOR STARAJU O UTECENCOV NEZ O VLASNYCH .TO BY ESTE NEBOL PROBLEM KEBY NAS NEZDIERALI A POTOM ROZDAVALI TYM KTORY NA TO NEZAROBYLI ALE PRISLI SA PRIZIVIT.CELY PROBLEM JE ZE NASI VOLENY ZASTUPCOVIA SA STARAJU O AFRILU A INE PRIVITIVIZMI NEZ OTO CO AJ ICH ZIVI A TO SME MY LUDIA TEJTO KRAJINY.RAZ SA IM TO VYPOMSTI..ZBOHOM.
16. 11. 2015   Praktik
Co uz je toto za konina, citujem "Takmer polovica (49 %) Slovákov sa však prikláňa k názoru, že najjednoduchší spôsob, ako vyriešiť zadlženosť alebo nepriaznivú finančnú situáciu, je vziať si pôžičku."......
Takymto sposobom sa problem neriesi, len sa z neho stane este vacsi problem.
16. 11. 2015   Fakof
Cely tento novinarsky hnoj je iba skryta reklama banky. V tomto je podstata zku*veneho kapitalizmu. Mozes vsetko, ale nemas na to,lebo si ovca ovladana hrstkou nenazranych mamonskych zidov!
16. 11. 2015   cíferčan
Povedal by som,že viac ako 80 % mladých slovenských rodín sa bojí o svoju a nie len finančnú existenciu.Článok však mne z neznámych príčin neuviedol pravú príčinu vzniklej situácie,Ani slovkom nepíše o katastrofálne nízkych mzdách a o neprimerane vysokých cenách najmä nehnuteľností,Dokia l budú naši zamestnanci pracovať za almužnu dovtedy bude to len horšie,inak povedané máme to čo sme chceli,zlatý tzv. s o c í k.
16. 11. 2015   MV
Ako sa teda šetrí na penziu a z čoho?
29. 11. 2015   Oldo Šetrný
Slováci DENNE prepijú 3 milióny €, Prefajčia 2 milióny,do hracích automatov nahádžu 1 milón, na žrádlo pre psov, mačky, kanárikov, rybičky, škrečkov, potkanov, myšičiek minú 1 milión € ! A na drogy,benzín,naftu, telefón, kavu minú tiež peknú sumu.
Teda asi 10 000 000 € denne,(mesačne je to 300 miliónov €) takže na tú penziu je z čoho šetriť !
16. 11. 2015   Monroe
jasné...veď dnes obyčajný človek nemá nato,aby si za "hotové " doprial nový nábytok, auto, alebo čosi potrebnejšie, napr. byt.Zadĺžení sme skoro všetci, mladí z jedného dôvodu, starí z iného / napr. si požičajú na operáciu, či nové zuby.../,ale z toho ,že sa dostali do tejto situácie netreba byť skeptickí..veď v minulosti sa hovorilo, že aj Židia, ktorí boli majetnejší, radšej kupovali na pôžičky, akoby si míňali uložené peniažky...Je ale choré,brať si nepotrebné úvery na veľa vecí naraz... a toto sa v dnešnej dobe "nosí"...
16. 11. 2015   bobo
zadĺžený človek je oveľa sympatickejší ako taký chruňo čo nemíňa a dáva si pozor na peniaze. Zadĺžený bezstarostne chodí, usmieva sa, podebatí... nezadĺžený pobehuje, je nervózny, nepríjemný.
16. 11. 2015   Lolo
Ja by som si dovolil tvrdit pravy opak.
Zadlzeny clovek je sympatak len do doby, kym vladze splacat, potom sa z neho stava tazky kuprezak, ktory v prvom rad sa snazi neprist o to, na co si pozical.
Clovek sporivy a nezadlzeny, musi hladiet v prvom rade na problem, aby sa do dlhov nedostal.
Alebo aby neminul viac ako zarobi, jeho starosti su ine, ako cloveka, co uz je zauverovany.
1/1