Názory čitateľov


Názory k článku:
Najštedrejšia krajina sveta, kde takmer všetci obyvatelia prispeli na charitu

11. 11. 2015   Lolo
Hm, ja sice neviem isto, ale v slovakistane, mame predsa charitu celkom povinnu, z almuzny, co dostavame na vyplatu, nam strhavaju odvody, dane a ine pozitky, ktorymi takmer ako budhisti, krmime mnichov v narodnej zrade, platame diery v statnom rozpocte, sanujeme firmy, ako vahostav, podporujeme startupy garazovych firiem ako interbluegroup a podporujeme celebrity, ako je Kolar a jeho vstup do politiky.
Navyse priplacame na cirkev, jeme skromne odpad, co sem vozia europske firmy a pokorne odriekajuc mantru, jeme krehcene masove vyrobky, zobme hnilu zeleninu a tesime sa na banany v akcii.
Zemiaky dovazame z egypta, aby sme nekazili medzinarodny obchod, mlieko kupujeme v krabicach, zrusili sme ako hinduisti aj krute tyranie kraviciek a mliekomaty, aby sme nemuseli pozerat na to utrpenie.
takze Mianmar sice vyhral stedrostou, ale nepochopil, ako hlboko veriaci slovakistanci, su v podstate daleko stedrejsi..
11. 11. 2015   VoKo
Zase sa niekto snaží podprahovo ovplyvňovať názor verejnosti k otázke imigrantov. Uź povymýšlali toľko hlúpostí a účelových poloprávd, len aby presvedčili ľudí,že je správne, aby do Európy prišli státisíce, možno milióny ľudí, ktorí vyznávajú úplne iné hodnoty aké sú bežné v Európe. Nech si aspoň zopár stotisíc zoberie aj druhá najštedrejšia krajina !
11. 11. 2015   Frgala
Ja som si tipol Izrael. Asi to nebol robený výskum na správnej vzorke!
11. 11. 2015   X
vzorka bola správna - agentúra nie
11. 11. 2015   omen58
" Podľa štúdie uviedlo 65 percent Američanov, že pomohli cudzincom a 44 percent pomoc ponúklo. "
TO ROBILI ANKETU ??
A nemôže to byť tak, že amici zbytočne prehaňaju svoju pomoc? 65 percent Američanov pomohlo cudzincom ?
Napríklad , u nás sa minimálne raz za rok robí zbierka na zahraničné misie, ale nik by po pol roku neuviedol ,že sa zúčastnil pomoci pre cudzincov.
1/1