Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovensko má jednu z najväčších medzier vo výbere DPH v EÚ

6. 9. 2015   URBAN
DPH by mala byť zrušená nakolko sa cez ňu okráda Slovenský národ cez rôzne nastrčené skupiny ľudí.
5. 9. 2015   FEDERAL
Statistika je z roku 2013. Rok 2014 je omnoho lepsi.
4. 9. 2015   Lolo
Dozvedeli sme sa len to, co je davno jasne, ze DPH sluzi kleptokracii, ako sposob platby pre vyvolenych, pri nadmernych odpoctoch.
Firmy, podnikatelia a danove subjety, ktore niesu zahrnute pod sferu ochrany, si pri akomkolvek odpocte DPH, musia pripravit aj kopie WC papiera na danovu kontrolu, ktora pride po odoslani vratky.
Je zaujimave, ze existuje nieco ako DPH, ktora v Slovakistane sluzi, na rozdiel od inych krajin, ako legalny unik vyberu dani a pri vsetkej ucte k byrokretom, sa tu 25 rokov vybera a sprisnuje vyber DPH len preto, aby zas ine skupiny mohli kradnut. V principe kleptokracia kradne mnohymi sposobmi, ale ak roky nechyba statnej kase vyber z DPH v polozke 50% plus minus, tak naozaj korupcia davno stratila zmysel.
5. 9. 2015   Jozef
Presne. Iba dodám, že zlodejina a korupcia, sú takmer na každom stupni riadenia v štátnej správe. Hanba tomuto štátu, hanba tejto, ale aj minulým vládam, že vedome a beztrestne okrádajú Slovenský štát, Slovákov. Zatiaľ!
5. 9. 2015   naj7
Ja iba dodam:
- hanba obycajnym obyvatelom, ze sa nechaju okradat od inych obyvatelov, ktori by ich mali zastupovat. Hanba kazdemu z nas, ze sa nepozera zlodejom okolo na prsty, ale naopak najnizsi uradnici nikdy neodhalia okate kradnutie
- hanba najchudobnejsim ludom, ze uprimne obdivuju tych kradnucich a drzia im palce. Nie su schopni nahlasit ziadne, ani elementarne porusovanie zakona. Naopak sami sa tesia, ze raz sa mozno aj im podari dostat sa vyssie a kradnut viac
- hanba tym najobycajnejsim ludom, ktori nechcu platit dane a odovodnuju to tym, ze ani iny zlodej, pripadne politik alebo podnikatel neplati dane
- hanba kazdemu z nas, ze toleruje ovladanie tolkych statnych institucii a podnikov vitazom volieb. Hanba, ze nepozadujeme odpolitizovanie a profesionalizaciu statnej spravy a statnych podnikov, ktore by logicky viedli k dramatickemu poklesu korupcie.
A mohol by som pokracovat ... . Klucove vsak je, ze toto vsetko maju vzdy vo svojich rukach davy ludi v kazdodennom zivote aj vo volbach.
5. 9. 2015   Jozef
Presne.))) Iba zdôrazním, to čo som napísal. Zatiaľ, lebo nič netrvá večne.
5. 9. 2015   anonym
Ale ved na Slovensku mame aj poslancov ako napriklad Sulik, Mihal, ktory za nase peniaze priamo z parlamentu radia ako okradnut stat teda nas vsetkych a zamestnancov na mzdach a odvodoch. Na Slovensku je 50% tvrdo retardovaneho naroda, ktory roky voli pravicu, co ho vzdy iba extremne okradne. V Rakusku ci Nemecku by sa uz nikdy viac nedostala pravica ku korytu, ktora by ho okradla co i o cent a znizila mu zivotnu uroven. Je to chyba pravicovych volicov na Slovensku.
5. 9. 2015   Jozef
Nečítaš pozorne, nepremýšľaš, nevieš a píšeš. Tvoja "orientácia" je jasná, o tom niet pochýb. Špeciálne pre teba: nie pravica, nie ľavica, ale všetci, rozumieš VŠETCI.
1/1