Názory čitateľov


Názory k článku:
Radšej sa neporovnávajte: Aký bol Warren Buffett bohatý, keď mal toľko rokov, čo vy

17. 8. 2015   ainemunys
A to v jedenástich rokoch, či ako teenager nepotreboval zákonného zástupcu ? Od detstva bol sirota a staral sa sám o seba doručovaním novín. Kto s ním bez zákonného zástupcu uzatváral zmluvy.
Nie sú to "pohádky z bufetu" ?
Dnes sa predsa dá kúpiť aj rodokmeň !!!
17. 8. 2015   Praktik
Kedze jeho otec mal firmu, kde pracoval neskor ako burzovy makler, tak najpravedpodobnejsi e za neho investoval otec. Aby si to syn vyskusal. Na tom neni nic divne. Ak pocuval od detsva od otca o fondoch, ekonomike, atd - tak v 11-tich uz mal lepsiu financnu gramotnost, ako vacsina populacie. Deti sa velmi rychlo ucia. Tak bol v tom ako ryba vo vode.
17. 8. 2015   ainemunys
Ale potom článok skresľuje a je to "rozprávka". Divné je to, kam nás na celom svete doviedla tá finančná gramotnosť a dlhová ekonomika. Špekulovanie na burze je správne, ale výraz "špekulovanie" je sám dehonestujúci. Každý dlhuje každému, čím ďalej bohatí viacej bohatnú, stredná vrstva mizne a dnes je už len na "ekonómoch", aká je hranica chudoby !!!
17. 8. 2015   1339
Treba este povedat, ze sa narodil v tom spravnom state kde ekonomika slapala ako hodinky a kto chcel robit podla mna nemal najmesi problem. Samozrejme zveladenie majetku to uz chce tie spravne rozhodnutia. Ale inak na starte mal neporovnatelnu vyhodu napr. s komunistickym CeskoSlovenskom. Ak by sa totiz narodil tu je velmi otazne kolko tych miliard by a ak vobec mal.
17. 8. 2015   bobo
Ďakujem za radu, ja som sa neporovnal.
17. 8. 2015   ja
Dôležité je, keď je človek bohatý duchom. Peniaze si do hrobu nezoberie, materiálne statky sú pominuteľné, ale duša človeka je večná.
17. 8. 2015   anonym
...ale ešte lepšie je byť bohatý aj duchom a mať k tomu aj dostatok financií :-)
17. 8. 2015   Moflo
:) Kvôli burze zomrie X ludi za den! Takze burzovy makleri maju velmi blizko k vrahom! Oni zabezpecia aby bol hladomor tam kde ho potrebuju atd.. A ze posledny ciel je nebo?!!? Ha ha... to ma byt prvy ciel, lebo ked sa zapredas tak vacsinou byva neskoro...
1/1