Názory čitateľov


Názory k článku:
M. Flašíková Beňová: Parazitovanie schránkových firiem v EÚ bude sťažené

21. 5. 2015   Kekonóm Miklož
A kedy sa skončí parazitovanie tejto Chazarky?
21. 5. 2015   Lolo
Hm, no ono je to asi tak, vazena M.F.B.
Ujo Flasik, zarobil peniaze aj pre vasu existenciu prave podobnym sposobom, ked robil reklamy a P.R. firmam ako bol BMG, AGW a dalsie kampelicky, pripadne PR politickym spickam, ktore sa spolupodielali na transformacii korupcie na kleptokraciu. Z tychto penazi sa vybudovala aj vasa poloticka kariera a penazi ubuda, tak by vam okrem tepleho miesta v EP, pomohlo aj nejake to namacanie a predpirka v podobe primatorskej stolicky, alebo konselskeho kresla, napr. v Blatisrave.
Kedze na vsetko plati aj v EU dvojity meter, lebo jeden je Demeter a druhy Dusan, obaja su si z principu nerovny.
V sirsom spektre (STB Sirokeho spektre) je celkom pochopitelne, preco ty co nevahali, ale stavali, ukoncuju postupne svoju cinnost, cielenou "restrukturalizacio u" alebo inak povedane evakuaciou alebo "legalnou lupeznou evakuaciou" z kapitalizovanym ziskom zo slovakistanu.
Ale chapem snahu prezentacie M.F.B. o parazitickom, ale inak doteraz symbiotickom procese parazitov v systeme ekonomiky EU. Kleptokracia, najma ta konstiucna, bude podporovat najma oligarchicke velkoobjemove podniky z jasnym osobnym pozadim, kde len tie najvyssie politicke spicky, budu cielene sa prepracovanim do vlad, akceptovane a ich maniere spolocensky prezentovane ako uspech. Inak by podla zakonov a smernic, musel napriklad Andy B. ist na sibenicu, pretoze robi presne to, comu chce europska mumia predchadzat.
Ale to su neprijemne veci o ktorych bude raz zakazane hovorit, podobne ako pouzkazovat na minulost zucastnenych osob, pripadne na ich zdroje prijmu, ako europske tabu.
Kedze sedite u ohna kmenovej rady EP, tak by som doporucoval sa ohrievat, ale prilis netancovat a nespievat narodne piesne, pretoze krajina, ktoru prezentujete u kmenovej rady ma tak akosi hlbsie zakorenene sposoby chovu goril a ich geny sa prenasaju aj na vyslancov do kmenovej rady. Ale su tam aj ine selmy, ktore nejedia banany, ale obvykle ich potravou su prave u nas zakonom chranene gorily.
21. 5. 2015   anonym
Áno,áno Monika, ale keď tá parazitcká čierna vlna dorazí až sem, nezabudneme na Tvoj príspevok.
1/1