Názory čitateľov


Názory k článku:
Už máme 2089 miliardárov, ich majetok je 6,7 bilióna dolárov

5. 2. 2015   simon
Akurat ze to niesu nuly, ale majetok v nehnutelnom a hnutelnom imani. Takze ziadne kopy dolarov. Su to korporacie ktore maju taku hodnotu. Ak by ich predali tak by ich zas niekto vlastnil iny. Alebo ak by opustli biznis tak by bolo plno ludi bez prace akurat. Nechapem co je problem. Mali stastie bolis sikovny isto aj vycurani. Noa. Zachovali by ste sa rovnako keby ste mali tu moznost len ticho zavidte.
5. 2. 2015   Mato
Vela z nich prislo k majetku za zvlastnych okolnosti. Veri z vas niekto ze Facebook zarobil niekomu miliardy? Z coho? Z tych piatich reklam? Alebo to niekto takto chce? Majitelia energetickych gigantov, kde boli pred 20-timi rokmi? Co spravili aby sprivatizovali dielo postavene nasimi predkami? Zobrat, vyfackat a bol by pokoj. Nehovoriac o tom, ze to je len sutaz, zbieranie nul. Ani jeden z nich to nepotrebuje a len vyrabaju hlad a kriminalitu. Plujem na takych.
4. 2. 2015   anonym
RADSEJ NEBYT AKO BYT FICOVYM OTROKOM Samozrejme ze bohatrnu sak vlady nutia nudi robit za 61e mesacne sak bodaj by neboli bohatsi zotrocovanie v 21storoci normalna vec tolko ani otroci jedno tepole jedlo denne nemali tak malo ako otroci na Slovensku len tak dalej coskoro sa zacnu chudobny burit zacnu vas bohati Slovaci po jednov vyvrazdovat
5. 2. 2015   kakadu
Radšej nebyť, ako byť Radičovej a Merkelovej tampónom
4. 2. 2015   fox
Zabudli tam dat Rotchilda, ked sa ti v tej tabulke spoja dokopy, este stale su proti nemu bezdomovci
4. 2. 2015   Murkoslav
Presne tak. A tých utajených mien je viacej. Minimálne 15. Len ich nikde neprezentujú. A furt nám tlačia do hláv že Bill Gates je najbohatší. Bill Gates je len príštipkár pri ostatným mega boháčoch.
A to to má byť seriózne médium o ekonomike ?
5. 2. 2015   Mato
Uplny suhlas.
4. 2. 2015   nestranný štatista
toľko hajzlového papiera neminiem za rok čo im pribudne dolárov za deň na účet
4. 2. 2015   classic chess
Keď to pôjde ďalej takým rýchlym tempom, čoskoro nebude chudobných, len miliardárov. Načo stredná vrstva milionárov?
5. 2. 2015   Lolo
Klasicky Syr, sak ty a aj ja sme stredna vrstva milionarov..
Mame milion starosti a ziadne realne peniaze, dlzime a ani sme si nepozicali, miname viac ako zarobime, a zijeme si vlastne nadpomery..
4. 2. 2015   dolar
tlacia tie dolare tak je jasne ze miliardarov pribuda stale viac a viac... len ci su tie dolace niecim kryte je druha vec
4. 2. 2015   eeeee
ty kokos, ty sa musis do toho inak rozumiet. mrem
4. 2. 2015   Murkoslav
Mreš ? Tak asi zemreš hlúpy. Si naštuduj pojem kvantitatívne uvolnovanie.
4. 2. 2015   fdffdfd
že kryte to kde si počul v karčme?
5. 2. 2015   euronym
Je neuveriteľné, ako sme už z tých miliardárov zmagorení. No a čo? To si predstavujeme, že bez koncentrácie kapitálu (fabriky, technolodie, materiálne statky a pod.) sa dajú dnes vyrábať autá, lietadlá, lieky a pod., alebo sa to má a dá vyrábať v nevolníkovej stodole, že sa majú obrábať polia maloroľníkom ako v stredoveku. To najbohatší slovák p. B...š tie miliardy jé a či čo. Nie je náhodou je na škodu veci, že so svojím majetkom nestal ministrom na Slovensku a zisky z jeho imania by zostávali na Slovensku. Prečo to nevadí Čechom? Apropo, tie miliardové majetky sú viac-menej len v dolárovom vyjadrení a nie uložené doláre v bankách. Nie som fandom miliardárov, ale bez koncentrácie kapitálu to asi v dnešnej dobe nejde a žial asi platí, že niekto sa pritom musí stať aj miliardárom.
5. 2. 2015   anonym
konecne rozumna rec
5. 2. 2015   anonym2
sorry, ale riadne od veci prispevok
1/1