Názory čitateľov


Názory k článku:
Nebezpečne vysoká stávka: Merkelovej hra o Európu

13. 2. 2015   spirit709
))) ha ha ha takže ešte žiju ludia čo sa pamataju ako nemecko splacalo svoje dlhy
9. 2. 2015   peto166
OK, s nemeckom ste si kvit... vratte nam nase miliardy!!!
1. 2. 2015   anonym
JEDINE komu tento bodrel zvany eu vyhovuje su nackovia....
1. 2. 2015   JAnko
NAd čím sa tu rozplývate ? Kto má oči vidí že EU je velikánsky podvod !!! Grécku držím palce aby sa im podarilo rozhýbať ekonomiku a vymanilo sa zpodručia EU !!
Len otázočka . Čo prinesie EU a slovensku , že sa dotuje Ukrajina ?? Je to horšie ako Grécko !!! Grécko potopila EU na čele s Nemeckom a v pozadí z USA !!! Ukrajina sa za výdatnej pomoci západu potápa sama a ešte do nej pcháme naše eríčka aby zas na konci prosperoval doláč USA !!
EU je grc sveta ktorí vymysleli nenažrané západné papule, aby rozhýbali svoju ekonomiku na úkor občanov štátov podriadených diktátu EU v pozadí ovládanej USA !!!
1. 2. 2015   etpozemstan
Dobrá správa pre Grécko je, že krachujúce Rusko im chce požičať tieto peniaze.... Zlá správa pre Slovensko je, že sem pravdepodobne na pozvanie Lajčáka - vlastizradcu napochoduje NATO
2. 2. 2015   anonym
Vymeni periodika, ktore citas. Inteligencii to moc nepomoze, ale zas na druhej strane sa Ti rozsiria obzory. Krachujuce Rusko je skor zbozne priamie EU ako realita.
1. 2. 2015   485
nepaci sa mi tento clanok nemecko slo docela v ustreti grecku doteraz a prave ich kritizovat sa mi vobec nepozdava prezentuju aj velmi zodpovednu zahranicnu politiku a tu sa da nich navazate kvoli 2 sv. vojne nemecko je jeden z mala statov co sa poucili z historie by sme si z nich mali skor zobrat priklad
1. 2. 2015   anonym
suhlasim a okrem toho to,ze im bola poskytnuta financna pomoc a odpustene nejake dlhy neznamena, ze technoligicky pokrok, ktory nemecko prinieslo je prave financnou injekciou, ale umom nemeckych vedcov a spolocnosti, ktori vyhrabali nemecko z recesie.
1. 2. 2015   anonym
Nešlo, Nemecko hájilo hlavne svoje záujmy -vôbec nešlo o Grécko, ale o finančné "produkty" (umelo nadsadenej hodnoty), ktoré nakupovali západné banky s výhľadom, že sa na nich dobre nabalia. Ako záruku mali slová hýbateľov EU (už je ťažko povedať, ktorí to vlastne sú). Grécko držali v EU umelo. Teraz ich asi budú musieť pustiť, pretože Grécko im momentálne je schopné blokovať ich plány a rozhodovacie procesy.
1. 2. 2015   saparat
Peniaze, ktoré sa požičali grécku boli najmä pre nemecké banky... tak sa nečuduj, že nemecko tak rado pomohlo.
1. 2. 2015   Lolo
Je to velmi jednoduche..
Ked USA prepaci, je to v poriadku.
Aj nemecku prepacili.. Bol to hnaci motor likvidacie europy, alebo teda aspon aktivny clen v rukach USA, na "reset" potrebny pre prerozdelenie a znovunastartovanie po velkom niceni II sv. vojny.
Grecko predbehlo dobu, lebo che to, co dostalo aj Nemecko v minulom storoci. Ale este ho nestihli zatial v novom tisicroci humanne vybombardovat.
Mimochodom cela II sv. vojna je co sa tyka ekonomickych vazieb velmi podivna.
Niesu to fabulacie a ani konspiracie, nejeden dokument o tom jasne hovori, ze USA aj ked neriadili vojnu, dobre sa na nej nabalili a to aj a nielen za pomoci Nemecka.. vid..:
1. 2. 2015   Lolo
https://www.youtube. com/watch?v=vxh3csEsj ls
A takto nejako vyzera vojna v praxi..
Nekydame na Nemecko.
Oni su len vazalmi inych este vatsich idei, ako bol nacizmus a fasizmus.
Myslite si, ze v dobe, ked nebol internet, neboli vypoctove stroje? Vysledky hospodarskej politiky pocas vojny a potreby pre "vyhodnu dodavku" zo strany druhej strany su rovnako realne, ako aj pravdive.
Okrem ineho aj dnesok je len fraska, v ktorej ani netusime kto je kto..
Sme len otroci v eurogulagu.
Sme nehodny aj na masove vyhladenie, skor sa pozereme sami navzajom aj bez pridanej energie..
1. 2. 2015   Obdivovateľ pani anďelky
Vraj najmocnejšia žena sveta!Jej oblečenie tomu nasvedčuje,vyzerá ako"tetka z lazov Slovenských".Ešte dobre že sa neprihlásila na súťaž v ťahaní dreva v Hriňovej,kde by medzi štajerskými kobylami iste vyhrala"nejaký metál".Možno by aj Pán kíška pridal nejaké štátne vyzmanenania.
1. 2. 2015   kakadu
Že najmocnejšia žena sveta, to je na smiech,
veď každý vie, že Merkelovú držia USáci za vajcia tajnými odposluchmi a preto Merkelová skáče ako v Bielom dome písknu
1. 2. 2015   Juhhuu
Juhuu Juhuu... Euro nám konečne prinieslo "mier a prosperitu" Teraz si určite Gréci a Nemci padnú do náručia.
PS: Keď si myslíte že Merkelová je tá, čo rozhoduje, čo urobí zajtra tak to ste riadne mimo. Ona sa len drží scénara ktorý píšu najmocnejší ľudia sveta.
Otazné je, čo majú oni v úmysle!? predpokladám že pre nás nič dobré...
1. 2. 2015   Kojokok
Veru tak!
2. 2. 2015   anonym
KED SA NATO POZRIEME ZE NAOZAJ NAM NIKDY NIC DORE NECHCELY AJ KED TO VSELIAKO DOBRE VYZERA TAK SA VAM ODKRYJU SKUTOCNE SKUTOCNOSTI ZE JE TO TAK AJ TO ZE SA NIEKTO MA NAD POMERI A NIEKTO ZIVORI IKED PRACUJE 5 DNI 12 HODIN AJ TO NAM PRIPRAVILI....
1/2staršie