Názory čitateľov


Názory k článku:
Berieme si úver: Tri praktické otázky, ktoré vás ochránia pred exekúciou

6. 12. 2021   Kay Moris
Chcel by som povedať veľké poďakovanie spoločnosti LAPO MICRO FINANCE, ktorá mi poskytla pôžičku na lekárske ošetrenie môjho chorého dieťaťa. Som tak rád, že som dnes stretol LAPO, kontaktujte ich e-mailom, ak potrebujete naliehavú pôžičku: lapofunding960@gmai l.com
Whatsapp +447883183014
22. 10. 2014   peto166
ja som si chcel pozicat z banky 500 euro na bicykel, aj ked som splnil vsetky podmienky co mali pisane na nete, uver mi zamietli... na dotaz, ze preco mi ho zamietli mi prisla len odpoved, nieco v zmysle ze nemam narok na reklamaciu... teda som sa nedozvedel nic... tak som sa nasral a zobral uver z cetelemu... 5 minut a uver bol vybaveny.. platit nemam probelem... vtipne je ze par tyzdnov potom mi zacali chodit emaily kde mi ponukaju predschvalene tisicove uveri... tak nech idu doriti.. :))
15. 10. 2014   lolo
Pamatajte si moje pravidla...
Ucila ma ich uz stara mama.
Poziciava si ten, kto nevie splacat, ale dufa vatsinou v to, ze to splati.
Nikdy nepozicaju tomu, komu nieto co zobrat, okrem veci, na ktoru si pozical.
Zit na dlh je cesta do pekla*
Peklo dlhu je celkom prijemny svet, v ktorom teraz naozaj zijeme, vsetci dlzime ani o tom nevieme.
Cim viac dlzime, tym horsie sa navzajom ku sebe spravame a tym horsi je nas zivot, hoci je stale luxusnejsi a na vonok sa javi ako takmer idelana pohoda, o to viac vnutri sme zozierany problemami, ktore niesu nase vlastne a starame sa o veci, ktore nijako nesuvisia z nasou situaciou, ale mame dojem ze nas aj tak ohrozuju a mozu znicit zmluvu z diablom a prevratit nas zivot naopak.
Opak toho, je zivot bez dlhu.
Obvykle vyzera tak, ako v rozvojovych kraninach.
Chatrce a slumy, celkom slusne zijucich ludi, nie vsak nad pomery, ktore im niekto vnutil a pozical na auta, domy, vily a luxusne apartmany v betonovych panelakoch novej doby.
Psy su hladne a nechodia ku kadernikovi a nikto nezbiera ich exkrementy v parkoch.
Vedla toho je obvykle stale dymiace smetisko a cez slum preteka stoka.
Pre niekoho je peklo zas toto.
9. 10. 2014   anonym
Vytvárajú sa stále väčšie a väčšie konglomerácie ľudí, a tí sú stále viac a viac závislí na pôžičkách v bankách, lebo bývanie v podobných megapolisoch je finančne mimoriadne nákladné. A väčšina ľudí v takýchto veľkých mestách sa živý ako úradníci a bankári - teda z práce iných.
9. 10. 2014   ja
stat nechce aby ludia dlh splatili preto je z povodnych 400 eur dlh 2500 atd,na exekutoroch sa prizivuju asistenti bez stipky zlutovania a exekutor pije kavicku v bare.tito exekutori nehnu ani prstom.je az neuveritelne aky sme mi hnusny smradlavy do neba bijuci mafiansky stat.nikde inde na svete sa takyto hnoj s vykalmi nevidi ako je tu.statu ide o majetky ludi,oni nechu aby ste dlh splatili.preto je to takto nastavene.
9. 10. 2014   kapitanmagor
HODNOTA PAPIEROVÝCH PEŇAZÍ SA VYTVÁRA, KEĎ SÚ DÁVANÉ DO OBEHU NA KRYTIE DLHU, KTORÝ SA VYTVORIL VYPRODUKOVANÍM NIEČOHO OZAJSTNÉHO A HODNOTNÉHO A POTVRDZUJE SA, KEĎ SA TIETO PENIAZE K DLŽNÍKOVI VRACAJÚ A ON SPLÁCA SVOJ DLH VYPRODUKOVANÍM ĎALŠÍCH OZAJSTNÝCH HODNÔT. PAPIEROVÉ PENIAZE, KTORÉ SA DÁVAJÚ DO OBEHU NA KRYTIE DLHU ÚROKOV, ALEBO KEĎ PENIAZE NA PLATENIE DLHU SA ZÍSKAVAJÚ Z NABIEHANIA ÚROKOV, SA ZÁKONITE ZNEHODNOTIA A SPÔSOBIA EKONOMICKÝ KOLAPS!
inak povedane ... peniaze na splatenie UROKOV neexistuju
9. 10. 2014   kapitanmagor
Nabiehaním úrokov sa nevytvára nič. Zákernosť tohto vynálezu spočíva v tom, že keď peniaze vytvorené nabiehaním úrokov sú vzaté do obchodu, sú tak isto vymeniteľné za ozajstné a hodnotné veci ako tie získané produktívnou a čestnou prácou.
1/1