Názory čitateľov


Názory k článku:
Veľký prehľad cestovných poistení: Poradíme vám, ako ušetriť

9. 7. 2014   sedliacka
Absolútne som to nepochopila. Z toho mi nie je jasné, aké je najvýhodnejšie, koľko stojí a čo zahŕňa. Čiže si to aj tak musím prejsť všetky poisťovne a zisťovať čo v tom bude a za koľko. Ďakujem pekne za taký článok.
9. 7. 2014   Majo
Súhlas. Tak veľký prehľad, že som si musel zobrať v robote deň dovolenky, kým som sa dočítal do konca :-) A nič som sa nedozvedel. Mňa by napríklad zaujímalo, ktorá poisťovňa kryje krádež elektroniky (tablet, notebook, videokamera, mobil). Alebo na koľko dní môžem max. vycestovať. Alebo či limit na batožinu sa vzťahuje na cenu vecí spolu, alebo na každú jednotlivú vec.
Takto to je len reklama na ďalší on-line poisťovací server.
V podstate najužitočnejšiu informáciu som dostal v tejto diskusii. Citujem: "Lacnejšie poistenie neznamená lepšie."
10. 7. 2014   Poistenie.sk
Už teraz je údajov v tabuľkách príliš veľa. Obávam sa, že keby sme do neho dali aj špeciality, ako sú podrobnosti o krytí elektroniky v pripoistení batožiny, tak by sa už v tom nikto nevyznal. Ak máte záujem o podrobnejšie info, neváhajte položiť otázku na forum.poistenie...
18. 5. 2019   secretadmirer451999@gmail.com
skuste toto https://kombo.sk/ce stovne-poistenie/ , je to prehladnejsie a zaujimavo vyzera Groupama
18. 5. 2019   secretadmirer451999@gmail.com
sorry tu je korekt.link https://kombo.sk/ce stovne-poistenie/
9. 7. 2014   Martin
Najlacnejšie je poistenie pri karte. Je to podstatne lacnejšie a celý rok, tj. keď vybehnem do Rakúska, Maďarska, alebo Česka som poistený s celou rodinou. Cena poistenia pri karte závisí od banky, ale ja mám zvýhodnené 26 eur na rok pre celú rodinu s množstvom vecí, najmä úrazové 250.000,- eur, ak spôsobím škodu tretej osobe do 50.000,- eur, meškanie lietadla ... .
9. 7. 2014   mato
bankopoistenie je najväčší omyl a drahota. Treba si kúpiť celoročné cest. poistenie u hociktorej poisťovne a celý rok môžeš cestovať poistený a za menej - na lyžovačku, k moru . Tieto poistenia priamo k dovolenke na 10 dní sú najdrahšie
9. 7. 2014   ada
presne
9. 7. 2014   Poistenie.sk
Poistenie v platobnej karte môže byť postačujúce napríklad do spomínaných Čiech, avšak má vždy dosť obmedzené krytie. Ako sa spomína v článku, je potrebné si pozrieť poistné podmienky čoho všetkého sa poistenie týka.
Lacnejšie poistenie neznamená lepšie.
1/1