Názory čitateľov


Názory k článku:
Spoveď finančného poradcu: Skončil som, nechcem nikoho dostať do problémov

28. 6. 2022   Maroš
Hľadám ľudí, ktorý v minulosti alebo aj dnes majú negatívnu skúsenosť s firmami PartnersGroup a OVB a nimi ponúkanými produktmi ako napr. : investičné životné poistenie, rizikové životné poistenie, neživotné poistenie.
Pokiaľ máte neg. skúsenosť alebo nejakú vyššie uvedenú zmluvu sprostredkovanú danými spoločnosťami, neváhajte a ozvite sa mi.
tel. číslo : +421 951 029 088
e-mail : maros.sztancsek@bro keria.sk
18. 5. 2021   Anonym
Kto ma skusenosti s investovanim cez finexo najprv zarobok a potom začnete prerabat to čo ste zarobili a neskôr aj zo svojich vloženych peňazí.
8. 9. 2023   Maťo
Ja. Je to presne tak.
15. 5. 2021   anonym
Hĺadáme ľudí ,ktorí maju zlu skusenost s produktom IŽP od poistovne Basler pred tym Deutscher Ring predavaný cez siet OVB . č.t. 0950436475 ,hromadnazalobambi@ gmail.com
4. 11. 2020   Cele zle
Tak neviem, čo si po prečítaní článku myslieť, rozhodne to nie je práca pre každého, ale ak pán nehovoril na stretnutiach úplnú pravdu (aj polopravda môže byť klamstvo), dobre, že skončil, presne tak sa takýto biznis kazí. Áno, je to biznis, áno, ľudia, ktorí toto robia, si vedia zarobiť strašné prachy. Ale paušálne zhodnotiť všetkých a povedať, že každý sa chce iba nabaliť alebo predať produkt len preto, aby zarobil, to nie je dobré. Sú ľudia, ktorí aj tieto veci robia za účelom pomoci bez klamstiev a kvalitne, ale naopak, aj takí, ktorí to robia pre seba. Z celého článku vlastne nevzišla ani nijaká pointa, iba hodenie špiny na túto prácu (aj keď predstavitelia nemenovanej firmy sú mimo). A ak by mi niekto chcel tvrdiť, že nemať finančáka je lepšie ako mať, asi je tiež mimo a môže si obehať všetky banky osobne, ak chce hypotéku, racionálne zhodnotiť, ktoré podmienky sú pre neho lepšie, nenaletieť praktikám a kecom slečnám za priehradkami, žiť bez poistenia a investovania a myslieť si, že sa o neho v dôchodku postará štát.
Keby pán spravil poriadne zmluvy, možno by nemusel vracať provízie, to bolo asi najpravdepodobnejši e zlyhanie
16. 5. 2021   anonym
Klienti spoločnosti OVB a poistovne BASLER pred tym DEUTSCHER RING , PROSIM POZOR venujte pozornost oznamu , ktory je uverejneny na stranke www.chranimespotreb itelov.sk/basler . Ďakujem .
20. 12. 2021   marta
No ako ja robim uz ľé rokov ale samozrejme ze každý to nemôže robit.A samozrejme ak mal pan velke oci tak bohužiaľ všade sa musí človek vypracovat to nie je len tak .
24. 9. 2020   mimi
Pokiaľ chcete začať pracovať ako finančný poradca, tak nečakajte, že Vás upozornia na negatíva produktov či na nejaké iné finty, na to musíte prísť sám, resp. sám si musíte zohnať referencie na určité produkty, ináč dostanete klienta a aj seba do problémov.
8. 8. 2018   Jana
Opoveď z Etrader
dovoľujeme si Vás informovať, že finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na devätdesiatjeden percentách účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami.
Toto hovorí za všetko a aj tých nimi priznaných 91% je málo.Ja im dávam po mojej skúsenosti 100%. Vyhnite sa im, ich podnikanie spočíva v neustálom naháňaní nových a nových klientov, tí starí "poučení" už odišli.
Predmetné upozornenie môžete nájsť aj na našej stránke www.etrader.eu v spodnej časti stránky. V prílohe zasielame screenshot konkrétnej časti.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.
S pozdravom,
Klientská Podpora
t : +421 233325113|e: supportsk@etrader.e u
etrader
t : +357 2503 0710|f: + 357 24030076 |w: www.etrader.eu
15. 7. 2019   info@pkfcr.cz
Dobrý den,
společnost Goldenburg group je podvodná společnost co krade pod dalšími pěti značky a jejich cíl je vás vždy připravit o peníze, protože žijí z vašich peněz, doporučil bych se těmto zlodějům vyhnout a pokud jste již byli poškození, tak se neváhejte ozvat na www.pkfcr.cz nebo na www.facebook.com/pk fcr, případně rovnou kontaktuje policii ČR případně Policejní sbor pro SK jedná ses mezinárodní problém a policie již spolupracuje s dalšími útvary po EU
13. 4. 2018   Matej
Ahojte, dam vam jednu dolezitu radu do zivota a zadarmo. Ked chcete fakt niekto z Vas zhodnotit volne a tazko zarobene peniaze, nikdy este raz NIKDY nedavajte peniaze niekomu co Vam tlaci do hlavy cez telefon nejaky cudzi clovek, co nikdy zivote ani burzu nevidel. Dalsia vec, zalozte si ucet napriklad u serioznych brokerov ako Lynx, FIO ci zahranicny Interactive Broker (tyto brokeri nepotrebuju vyvolavat ludom) a iny a cez nich si sami realne nakupujte cenne papiere. Ked si napriklad kupite akcie Apple, tak ich naozaj vlastnite a mate podiel aj zo zisku (dividendy), alebo nakupte si ETFko SPY a zarobite viacej ako 90% podielovych fondov na svete, dalej nakupujte dlhopisy (podnikove) alebo investujte priamo do podniku ci startup (spoluvlastnik) a nie preboha niekomu len tak cez telefon date 20-tisic.... Nie, nikto ma neokaslal, len som o krok v predu a rozmyslam. Vzdy investujte sami alebo niekto kto rozumie fundamentalnej analyze a vie najst hodnotu na burze a ne tom dlhodobo profitovat. Dufam, ze Vam to pomoze. Pekny den
31. 7. 2018   Peter
Máš pravdu, len som sa poučil zo svojich chýb, etrader.eu je podvod.Nenaleťte im ako ja....Mám z toho hlavu v smútku.Ich cieľom nie je pre Vás zarobiť, ale po nekonečných sľuboch Vás ošklbať až na dno.Nič im neposielajte.
26. 1. 2018   Ela
Aj mňa etrader obral o tisíce.Sľuby, navyšovanie kapitálu,zaručené zisky. Nič nevedia o investovaní, tí ich ľudia v živote nič nezarobili.Niekedy uvažujem nad tým, či vôbec naše peniaze , ktoré sme akože investovali vôbec niekam reálne boli aj investované,či nezostali rovno v etrader. Veď software Vám dneska urobia aký chcete. Prečo sa stále opakoval ten istý scenár, ako čítam, najprv malý zisky, aby získali vašu dôveru, potom navyšovanie a navyšovanie kapitálu, sľuby, sľuby a potom odrazu krach....
5. 12. 2017   Pavol
V prípade,že Vám Etrader spôsobil finančnú ujmu je potrebné zabojovať spoločne cez médiá,pretože naša polícia konať bez tlaku verejnosti nebude a jednotlivec,ktorého Etrader obral o finančné prostriedky nemá šancu,pretože jednoducho "naletel" a oni sú si toho vedomí.
Ak sa dajú poškodení dokopy a problém sa zmedializuje,potom je šanca, aby sa touto záležitosťou zaoberala aj polícia,právnici atď.
Je potrebné zostaviť zoznam poškodených,ktorý sa sústredí u jednej z obetí tohto podvodu a následne cez niektorého z redaktorov TV sa kauza zverejní.
Nepredpokladám, že v konečnom dôsledku dôjde k finančnému odškodneniu vo výške spôsobenej škody/dúfam, že aspoň čiastočne/, ale určite to zastaví resp. obmedzí týchto školených "obchodníkov" v ďalšom okrádaní dôverčivých ľudí.
Ak máte záujem riešiť tento problém posielajte svoje kontakty na emailovú adresu: pavolj550@gmail.com
P.S. : Patrím k tým dôverčivým hlupákom,ktorí sa dali nachytať - oblbnúť a doteraz som to nechával pre seba,lebo som sa hanbil za túto nehoráznu hlúposť, ale už som sa nadýchol a nemienim "obchodníkov" nechať v pokoji okrádať ďalších ľudí.
26. 1. 2018   Ela
Aj mne spôsobili veľkú škodu.Bohužiaľ som neskoro pochopil, že tí ich "školení" ľudia nevedia vlastne nič.Po strate nikto už nevolal,telefóny "odborníci" nezdvíhali.Keď ste v strate,ešte Vás prevelia k inému obchodníkovi, ktorý Vám má akože naspäť zarobiť, je to už akože väčší odborník a Vy vo svojej naivite pokračujete ďalej až prídete o všetko.
Napr. po hodne vysokej investícii , ktorú mimochodom vsadili všetko na jednu kartu, zárobok mal byť cca 150 Eur ,mi volali, že je treba ešte doložiť ďalšiu raz tak vysokú čiastku ako som už investoval.Takže som kvôli sľubovanému zárobku 150,- Eur prišiel o celú investíciu .Potom po nejakom čase mi volali, že teraz mi vrátia späť čo som stratil, znova som naletel, našťastie som odišiel už len s malou stratou, obchod sa vyvíjal podobne ako prvý, pozíciu som ukončil keď prišiel vhodný čas a skoro celú druhú investíciu som získal späť. Keď som sledoval, ako by sa bol obchod ďalej vyvíjal , keby som to neukončil, prišiel by som znova o všetko. Je to podvod,ruky preč. Varujem všetkých potencionálnych investorov.Sľuby ohromné,strata zaručená.
1/7staršie