Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovensko nemá náhradu za automobilový priemysel

18. 1. 2014   anonym
jasne ze nema nahradu ekonomicky rast na SVK nikdy nebude hlavnou pricinou je tupost slovenskeho naroda
20. 1. 2014   ekonom
Slovensko, pravdu povediac, je uboha krajina. Je tu lacna pracovna sila, preto tu prisla par investorov, ktory sa neskor prirodzene zbalia a posunu dalej na vychod.
Pracovna sila sa tu da nakupit lacno, preto ta docasna zaplava investorov. Avsak kapitalu tu je nedostatok a je drahy, preto takmer ziadni investori s pridanou hodnotou a radsej idu do vyspelej Europy ci inde, aj napriek vyssim nakladom. Nemame ani poriadnu ifrastrukturu.
Tak sa 15 rokov to tu bude pekna diera v strede Europy.Ale vlastne to sme aj teraz
13. 1. 2014   anonym
bla bla bla slovensko si kupuje robotu a preto je na mizine po Osemdesiatom deviatom sa k moci dostali ludia ktorý z ničily ekonomiku slovenska a česka následky su katastrofálne z krajiny ktorá bola ekonomicky silná boli z ničené predané vyvezené technologie zaniknutím výrob ktoré sa premiestnily do západných štátov eu a teraz to kupujeme školstvo regulácia bola totalitná teraz sa má zavádzat to spet čo z ničily chcú obnovovat jednoducho pracujúcemu ludu boli spôsobené miliardové škody kto je za to zodpovedný je isté kapitalizmus nikdy nemal ani nebude mat uplnu zamestnanost prečo JE JEDNODUCHE uplná zamestnanost by malo za následok nedostatok pracovníkov čo by malo za následok z výšenie platov a to kapitalisti nedopustia robotnícku triedu chcú držat len pri živote aby boli odkázaný na ich almužnu a aby pracujúcaa trieda robila od rana do mrku cele zákony práce su choré a nechránia pracujúcu triedu preto dôchodci sú žobrákmi čo je hanbov slovenska a daleko za hranicami eu záver kapitalizmus pre slovensko nie je riešenie je to vykoristovanie a za komunizmu by boli týto páni tam kam patria vivat slovensko
1/1