Názory čitateľov


Názory k článku:
Parlament schválil vyššie odvody pre živnostníkov a dohodárov

16. 8. 2012   Otrok systému
Je to už úbohé, ako všetci sedíme na prdeli a len nadávame do monitorov... Tomuto vravím systém, oni sa nám smejú do "ksichtov" a my len "štekáme" ako také "čivavy". A kedy sa zoberieme a postavíme tomu? Nikdy, lebo všetci majú "blato na ihrisku" z toho že nám zoberú aj to posledné čo dostávame, oni to vedia a s úsmevom na tvári to proti nám používajú. Je len jediná generácia ktorá sa tomu môže otvorene postaviť pretože ju voči tejto krajine nič nezaväzuje, ale táto generácia radšej utečie za lepším do zahraničia. Na Slovenku už bolo dobre, teraz už len môžeme pozerať nato ako nás okradnú, rozdajú to menšine ktorá sa stane väčšinou a ubije nás tu "cicinami". PS: Ďakujem "nenažranej", politickej scéne tejto republiky, veď vy si nakradnete a zdrhnete tiež :)
12. 8. 2012   anonym
nasrat na taký sku......ý štát podme všetci štrajkovat!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
11. 8. 2012   Tato
Pochopte , vláda to musela urobiť , veď už NIE JE Z ČOHO KRADNÚŤ
10. 8. 2012   martin
svine nenažraté, robia všetko, len aby čo najvic zdierali ľudí čo sa živia tvrdou prácou, čím viac robíš tým viac plať, už nieje čo rozkrádať tak treba zvyšovať dane, odvody, poplatky...aby si mohli páni poslanci a spol z čoho dobre žiť, lebo z ich "biedneho" poslaneckého platu sa to nedá. Ale nikoho netrápia zbytočné vládne milionové vydavky na zbytočnosti, tendre, milionové danove podvody....
10. 8. 2012   Pavol
Tak treba dať daňové prázdniny zahraničným firmám ved naši živnostníci to všetko dobehnú. Viete čo sa stane? Vo veľkom sa porušia živnosti,ľudia budú hľadať prácu v zahraničí lebo tu máme plno čo nám iste pomôže lebo všetky peniaze naších šikovných slovákov pôjdu do iných kás ako slovenských alebo prestanú platiť odvody lebo u nás sa dá isto zarobiť a ešte aj takéto odvody platiť potom nám exekútor zoberie strechu nad hlavou a slovensko sa vráti do stredoveku ale ešte tu je jedna možnosť ľudia to chce štrajk a nedať sa odbiť zastrašiť ako pri všetkých štrajkov ved si uvedomme že naši rodičia a prarodičia štrajkovali za demokrácu a dosiahli to čo chceli a mi čo sa bojíme? ved je 21. storočie sloboda prejavu, to sme vážne taky sprostý že už neviem koľký krát sme naleteli a nechali sa okrádať a oklamať od stále tých istých a oni sa nám stále len smeju aký sme sprostý a stále naivný a mastia si svoje už plne kontá viac a viac a mi sa len dívame a nadávame ale nič nerobíme. SLOVENSKO SLOVAKIA
10. 8. 2012   Janošik
a už je to tu!nechapem slovensky narod ako mohol voliť zas tu istu bandu čo nestihli nakradnuť minule doženu teraz ,ved kolky z nich nemaju ešte dostavane vili na kanarskych ostrovoch .jednoznačne treba proti tomu zakročit.a dať im take iste podmienky ako nam živnostnikom ,potom nebudu taky frajeri.tu bladu treba zhodiť .
10. 8. 2012   anonym
národe mobilizáce prichádzi
10. 8. 2012   Sklamaná
Ja navrhujem, aby všetci poslanci boli SZČO a zarábali si na živobytie svedomitou prácou a nie podvodmi...
10. 8. 2012   jozef
nakazená banda nech si oni siahnu na platy!!!!!!!!!!!!!! !
1/2staršie