Názory čitateľov


Názory k článku:
J. Mikloško: Deti by mohli 2 % prispievať na dôchodok rodičom

9. 8. 2012   Michal
Tak to snad nieje ani pravda!!Nech poslancom a dementnej vlade vezmu dve percenta z platov.Je to len banda zlodejov,ktory sa striedaju pri valove,kde len prasce chodia zrat.Naco zverejnujete demenciu stb?
Aha,Ja som zabudol,ze z nich nikto nebol v strane,len maju zly rok narodenia.
8. 8. 2012   apoliticky
Fakt je to magor vymlety...nikdy to v hlave nemal v poriadku...tak vyzera aj Slovensko...lebo taki ako on ho viedli...Presne ako sa tu na prispevkoch spomina...nech politici prestanu kradnut...a bude penazi na vsetko...Inak nikdy...To svet nevidel, z kazdej strany len dane platit...Rodicia co cely zivot tomuto statu platili odvody a dnae...Kde su tie peniaze??? ...a teraz aby ich deti dokonca este dieru v statnom rozpocte platali....Miki Klosko...zaplat zo svojich aj spolu s Cierno.Gurskym...on ma penazi az...az...
8. 8. 2012   monitor
To je teda kus c.oc.ocota
7. 8. 2012   us_ama
Netreba vymyslat ziabne piliere,ziadne odvodi deti rodicom,vsetko by sa jednoducho dalo do poriadku,stacila by iba jedina vec- PRESTAT KRADNUT!!!!!
7. 8. 2012   hojdana
Žiaľ pán Mikloško je vekom tam,kde mu už nástojčivo trepe na dvere demencia.Ale taká je tá celá modrá lúza.Boli vykrádači hrobov,oni vykrádajú štát a teraz ich svetový imperializmus exportuje do Grécka.Celá EU je tlupa zlodejov a dementov.
Oni nikdy nevybudujú to,žo sa v ČSR vybudovalo od roku 1948 do roku 1989.A všetko
sa vraj vyparilo a nedá sa zistiť kde.
7. 8. 2012   anonym
S pepacenim "No neni to dalsi de..l!" Ked nasi rodicia poctivo pracovali a postavili tento stat na nohy od 45r,vybudovali kopec velkych diel, postavili nase hospodarstvo na svetovu uroven.Stacilo im na to 40r!! Kde su tie peniaze,majetok ktory vybudovali? Co ste za 20 rokov vybudovali vy? S cim sa nas stat za tie roky moze pochvalit? JEDINE Rozkradnutou krajinou a zdevatovanou ekonomikou a chudobou , ktora na ludi dopada co rok to tvrdsie!Vam stacilo len 20! rokov aby ste zrujnovali vsetko ca sa v tejto krajine vybudovalo.
8. 8. 2012   Ronon
Kde?? vsetky peniaze idu na romov ktory dostavaju vsetko zadarmo a ked znicia a rozoberu postavi sa nove a taky ako ti budu s okuliarmi sediet za pocitacom a bude trepat svoje mudrosti miesto toho aby to uz davno pochopil, ze kym ich nenaucime k displine tak za dalsich 20 rokov tu uz nebude ani zelezna kostrukcia!!! tak tu mas odpoved to co rozkradli je uz v pase s tym nic nenarobime mali sme sa vtedy ozyvat a nie teraz a aby to nebolo aj do buducna ohladom romov,ze si povieme mali sme ich naucit displine ale... a asi to aj tak bude>> sprosta slovac
7. 8. 2012   anonym
já mám pomáhat dôchodcom ktorých s te okradli a mna tiež okrádate nedá sa tu zarobit sme žobráci Lenin s Gottvaldom sa obracajú v hrobe prosím boha nech sa prebudia a pošlú vas do pekla morho
7. 8. 2012   anonym
do frasa to je Vůl
7. 8. 2012   anonym
Ó Bože odpusť tieto slová starému,unavenému a politicky bezprízornému človeku...Nevie čo hovorí !
8. 8. 2012   zofre
On vie o com hovory vsetci co zarabaju mil. Daju 2 % svojim rodicom co potom podedia. ti co zarabaju menej prispeju rodicom na rohliky .A ti co rodicov nemaju tim to je fuk .A ti co nemozu mat deti su v pi. Lebo nebudu dostavat nic to je ich chyba Zé ziju v sr .
1/1