Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci podľa prieskumu ING financiám nerozumejú

4. 7. 2012   anonym
ING tak dobre rozumie peniazom, ze investicie do niektorych produktov tejto financnej institucie znamenaju stratu pre zakaznikov. Napriklad, take vynosy multifondu aktiv V5.
3. 7. 2012   anonym
Akú výpovednú hodnotu a na základe akých kritérií ma tento prieskum ? Ak ho robila ING predpokladám, že asi očakávali odpoveď na vedomosť o ich podmienkach úverov a hypoték. Ale ak ľudia nemajú peniaze, neuvažujú ani o úveroch, lebo ich niet z čoho splácať a preto neriešia ich podmienky. Ak si prieskumníci nastavili správnu odpoveď na voľných peniazoch ako uloženie do banky, tak je to najväčšia kravina, lebo je to najhoršia investícia. Ale židom v bankách by vyhovovala.
3. 7. 2012   anonym
:) takze ING moze spokojne predavat svoje produkty slovakom dalej. Keby slovaci financiam rozumeli tak ING a ostatne financne ustavy to mozu zabalit.
3. 7. 2012   simon
naco robia taketo trapne prieskumy
3. 7. 2012   anonym
slováci už počítajú všetky škody ktoré boli spáchané za učasti všetkých politických hnutí účet bude predložený do štyroch mesiacov je tu veklká oktobrová revolucia slováci
3. 7. 2012   sporiteľ v III. pilieri
Už len ING bude vykladať o tom, že nerozumieme peniazom. ING má dlhodobo najhoršie fondy v III. dôchodkovom pilieri a neskutočne vysoké poplatky. Okamžite, ako budem mať možnosť tieto peniaze odtiaľ bez pokuty vybrať, tak to aj urobím.
Cap sa tvári že je najlepším záhradníkom.... V mojej záhrade už dlho záhradníčiť nebude.
3. 7. 2012   Hogo Fogo
To je práve najväčšia hlúposť akú som vôbec čítal, že Slováci finaciam nerozumejú!
Aj ten nasprosteší sedliak vedel, keď si podpáli majetok tak mu nič nezostane, mož byť len tak, dlh. Každý v dnešnej židovsko-komunistic kej je vraj manager alebo politik a to si o sebe môže myslieť len idiot! Ano manager a politik s práznou hlavou a preto tak Slovensko "NAPREDUJE"! No a ten prieskum sa v dnešnej dobe dá urobiť aký koľvek a hlavne keď židáci držia vsetky masovokomunikačné prostriedky, no a tak sa dá aj vytvárať prieskum, pravda páni s IMG. ! ! !
1/1