Názory čitateľov


Názory k článku:
Starobní penzisti si majú od januára prilepšiť o 13 eur

3. 7. 2012   milan
Milí (hlavne mladí) spoluobčania. Ani prvý, ani druhý pilier vás nezachráni.
Za poctivo zarobené peniažky si raz ročne kúpte zlatú tehličku. To je najlepší
spôsob sporenia na dôchodok!!
Páni politici si tlačia peniažky na tlačiarni a týmto nám ich permanentne znehod-
nocujú. Skúste nad tým porozmýšľať. Aj nad tým, čo si za takto natlačené a nakradnuté peniaze nakupujú.... myslím, že aj zlaté tehličky!!
2. 7. 2012   Katty
Este by som rada vedela, preco starobny dochodca dostane 13,11 a invalidny 11,64... mam odrobenych 29 rokov, zial dostala som sa na invalidny dochodok, mam iny zaludok ako starobny dochodca?
1. 7. 2012   anonym
Je to lepšie ako percentá, veď "zásluhy",. ktoré sú len podľa výšky platu nezohľadňujú potrebnosť - viete si predstaviť 14 dní bez smetiara, upratovačky, sanitárky v nemocnici a podľa zásluh p. Kaníka a jeho reformy, sú úplne, ale úplne nepotrební s minimálnymi dôchodkami. Každý je potrebný ale určite skôr zbadáte že nie je v práci upratovačka ako riaditeľ. A"zásluhy" boli predsa zohľadnené pri výpočte dôchodku.
1. 7. 2012   anonym
NO KURVA TO TEDA PLESAJME! PENZISTOM ZALEPILI OCI GROSMI?! TO CO SU ZA PENIAZE?! A VLADA A JEJ POSLUHOVACI SI NADELUJU CELYM PRIEHRSTIM BANDA SPINAVCOV!!
1. 7. 2012   Edy
Ty pako, také svinsto ako urobil Kaník s asistentom Brockom, Miklošom a spol pri výpočte dôchodkov nemá obdoby. Vidieť že tomu h...o rozumieš. Ak ti po 40 r. práce vyjde dôchodok 260 € tak to je normálne???
1/1