Názory čitateľov


Názory k článku:
Premiérova reakcia bola teatrálna a účelová, a to na úkor Slovenska

9. 6. 2012   Aksil
Figeľ,Vás tak počúvať, to je niečo úžasné. Kde to žijete? Vy nevidíte tú biedu na Slovensku. Tú nespravodlivosť čo sa tu pácha. Hlavne že obhajujete bohatých, ktorí až na výnimky získali bohatstvo podvodmi,zlodejstvo m, neplatením daní,zdieraním svojich zamestnancov a podobne. Hlavne, že vy ako kresťan sa bijete do prs a hovoríte o čestnosti, spravodlivosti, poctivosti atď a odsúhlasujete zlaté ba až diamantové padáky. Keď sa na takúto nehoráznosť príde, tak vy nič, len samé výhovorky a zvaľovanie viny na iných..Pokrytca ako ste vy len tak ľahko nemožno nájsť. Hanbite sa. Kresťania od takého človeka ako ste vy by sa mali dištancovať.
9. 6. 2012   Jano2233
Fígeľ nemá čo poučovať.Za jeho pôsobenia vo vláde sa nič podstatné neudialo v prospech Slovenska.Jeho schopnosť je:nadávanie a kritizovanie Fica,čo je dosť málo.
Sám bral obrovské peniaze po skončení pôsobenia v EU,kde vlastne nerobil nič,aspoň o tom nebolo hovorené.Vraj pokiaľ si nenájde prácu,len on ju mal.Okrádal štát,jeho byt,sporný byt,to je kresťan katolík.Načo platíme asistentov poslancov.To sú takí sprostí,že nevedia bez nich pracovať?Alebo sa majú vyvaľovať ako Miklošova asistentka?Opozícia SI MYSLELA,žA AJ NAPRIEK PREHRE BUDú MôCť DONEKONEčNA KRITIZOVAť fICA?Nepredkladajú nič rozumne,ale nech si tento usmiaty blbček nemyslí,že mu ľudia veria!
9. 6. 2012   anonym
Nech si Fígeľ uvedomí komu drží chrbát. Samozrejme, že tým, ktorí pekne bohatnú ako je on sám. Už konečne nech pochopí takú jednoduchú realitu, že keď štát neumožni dať vyššie príjmy národu, ktorý žije z ruky do úst, nemá šancu rásť spotreba a tým aj nárast výroby. Mnohí živnostníci /ako právnici a pod./možno denne majú napr. príjem 300 EUR, čo dôchodca má za mesiac. Množstvo ľudí zarábajúcich 300 - 400 EUR, včítane dôchodcov nezvýši spotrebu. Tak pre koho budú podnikatelia a živnostníci vyrábať? Nepreferujme boháčov, ale dajme ľuďom peniaze, len tak podporíme rast ekonomiky, tak ako to robia severské štáty. Už by mal Boh osvietiť rozum tým premúdrym zadubencom, ktorí nepoznajú základné zákony ekonomiky. Fígeľ, netrep frázy, už tvoje ošúchané prázdne rečičky sa nedajú počúvať. Teatrálny si ty. Myslím, že preto si aj skončil v Bruseli, lebo ťa prekukli.
9. 6. 2012   anonym
Co tu pises za hluposti, ze mnohi zivnostnici maju denne 300 EUR. Prave, ze mnohi zivnostnici mesacne zarobia cca 500 EUR z toho len ked odratas odvody, tak zivnostnikovi ostane nieco cez 300 EUR mesacne. Pritom nasi tmavsi spoluobcania nerobia nic a mesacne si chodia na postu po 400 EUR. Ber do uvahy fakty a nie politicko cervene keci. Lenze nasi tmavsi spoluobcania musia dostavat take vysoke socialky, lebo inac by cerveni prisli o volicsku zakladnu:))
1/1