Názory čitateľov


Názory k článku:
Napriek nižšiemu rozpočtu EÚ chce Veľká Británia viac financií pre SR

22. 5. 2012   mumu
Nedajte sa zas oklamat tymi podrazackymi Britmi.Je to len dalsi trik ako dostat emigrantov von z krajiny ked uz budu starsi, a budu stat peniaze od socialnch ustanivizni...a potom vam povedia...co chces ved sme vam dali viac penazi ako nam,chodte domov nech vam oni pomozu...(teraz ked uz nemozes platit dane do nasej kasy ..chod domov)
22. 5. 2012   kakl
v novinách bol článok. Na poľno stroje možno dostať EU dotácie. Pani farmárka išla do banky a vyviezli ju na najvyšie podlažie. celý hodinový rozhovor skončil s tým , že podpíše celú sumu a dostane 80%. tak sa milá pani farmárka otočila na opätku a odišla. Takto sa u nás čerpajú dotácie z EU .
22. 5. 2012   SJ
Podľa mňa je pre slovensko pridelených dosť peňazí. Avšak tie nekončia kde majú, ale putujú do vreciek úplatných úradníkov.
Ako to funguje? Ste starosta obce alebo majiteľ firmy? Príde za vami neznámy človek a ponúkne vám že vam zrenovuje namestie alebo postaví časť firmy. O tieto peniaze z EU sa už neuspešne uchádzajú nejaký ten čas, ale doteraz vždy prišla záporná odpoveď. Samozrejme že sa potešíte a talapne te si. Podmienka? 20-30% penazí ked prídu pôjde pre neho do vrecka a zároveň stavbu bude realizovať vopred známa firma. Samozrejme časť penazí musí dať vopred, čo ale všetci nespravia... takže viete kde sú všetky tie peniaze??
1/1