Generali je podľa odborníkov najinovatívnejšou poisťovňou na trhu

Odborná porota v rámci súťaže finančných produktov Zlatá minca 2020 vyhodnotila Generali ako Najinovatívnejšiu poisťovňu roka 2020. Okrem toho sa Generali umiestnila až v deviatich z desiatich hodnotených kategórií, v ktorých si odniesla tri prvenstvá, štyri druhé a dve tretie miesta.

Poisťovňa Generali si z prestížnej súťaže finančných produktov Zlatá minca 2020 odniesla množstvo ocenení a titul Najinovatívnejšej poisťovne roka 2020. „Generali sa už dlhšie profiluje ako poisťovňa, ktorá neustále inovuje svoje procesy s cieľom priniesť klientom ten najrýchlejší servis a najlepšiu starostlivosť na trhu. Je pre nás zadosťučinením, že naše odhodlanie a prácu oceňujú nielen naši klienti, ale aj odborná verejnosť, podľa ktorej sme najinovatívnejšou poisťovňou na trhu,“ hovorí Juraj Jurčík, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne Generali.

Prvenstvo aj v ďalších kategóriách
Okrem ocenenia Najinovatívnejšej poisťovne roka 2020 získala poisťovňa Generali prvenstvo v troch kategóriách – Rizikové životné poistenie, Poistenie schopnosti splácať úver a II. pilier. Druhé miesto si odniesla v kategóriách – Investičné životné poistenie, Havarijné poistenie, PZP a Poistenie podnikania. A v kategóriách Cestovné poistenie a Poistenie majetku sa umiestnila na tretej priečke. Celkovo si tak Generali odniesla pódiové umiestnenie v deviatich z desiatich hodnotených kategórií v sekcii Poisťovne.
„Generali chce byť celoživotným partnerom svojich klientov, ktorým ponúka tú najlepšiu poistnú ochranu odzrkadľujúcu ich potreby a aktuálnu životnú situáciu. Veľký úspech našich produktov v celkovom hodnotení je tak dôkazom toho, že sa nám náš prísľub darí úspešne napĺňať,“ hovorí Andrea Leskovská, členka predstavenstva za Rezort poistnej techniky a prevádzky a výkonná riaditeľka poisťovne Generali.

Hlasovalo 191 odborníkov
Tento rok v súťaži Zlatá minca 2020 hlasovalo celkovo 191 členov odbornej poroty, ktorú tvoria ekonomickí novinári, zástupcovia vysokých škôl, finančných serverov, finančných sprostredkovateľov, profesijných asociácií, autori kníh, tvorcovia projektov finančnej gramotnosti a poistní matematici (aktuári). Každý člen odbornej poroty vyberá tri najlepšie produkty v kategórii, v ktorej má odborný názor. Odporúčanými kritériami výberu sú kvalita, zaujímavosť a využiteľnosť produktov pre čo najširšiu skupinu populácie.

O súťaži Zlatá minca
Zlatá minca je nezávislá a transparentná súťaž finančných produktov, ktorá sa na Slovensku koná od roku 2005. O poradí v jednotlivých kategóriách rozhoduje odborná porota zložená z finančných expertov. V ročníku Zlatá minca 2020 sa hlasovalo celkovo v 35 produktových a 3 samostatných kategóriách.

Získané ocenenia Zlatá minca 2020:
Najinovatívnejšia poisťovňa
1. miesto – Rizikové životné poistenie
1. miesto – Poistenie schopnosti splácať úver
1. miesto – II. pilier (produkt Index)
2. miesto – Investičné životné poistenie
2. miesto – PZP
2. miesto – Havarijné poistenie
2. miesto – Poistenie podnikania
3. miesto – Cestovné poistenie
3. miesto – Poistenie majetku

Súvisiace články

Aktuálne správy