PMÚ a NBS odsúhlasili prevzatie Impuls-leasing spoločnosťou Tatra-Leasing

Protimonopolný úrad (PMÚ) SR a Národná banka Slovenska (NBS) udelili súhlas na prevzatie Impuls-leasing Slovakia spoločnosťou Tatra-Leasing. Igor Rechtoris a Marián Knauer sa od dnešného dňa stanú štatutárnymi zástupcami spoločnosti Impuls-Leasing Slovakia a jej dcérskej spoločnosti Impuls-Leasing Services. Akvizícia sa zavŕši fúziou, ktorá je naplánovaná na druhý kvartál budúceho roku.
„Fúzii bude predchádzať interná príprava začlenenia spoločnosti do Tatra banka Group, ktorej hlavným cieľom bude zachovanie spokojnosti klientov. Tú kladieme v spoločnosti Tatra-Leasing na prvé miesto. Našou snahou je, aby klienti spoločnosti Impuls-Leasing pociťovali rovnaký komfort aj počas obdobia fúzie. Veríme, že sprístupnenie produktov Tatra-Leasingu, ako i inovácií Tatra banky bude mať výrazne pozitívny vplyv na klientov spoločnosti Impuls-Leasing Slovakia,“ dodal riaditeľ spoločnosti Tatra-Leasing Igor Rechtoris.
Tatra-Leasing poskytuje škálu finančných, poistných aj poradenských služieb, pričom je priekopníkom v lízingu nehnuteľností a zdravotníckej techniky. Impuls-leasing Slovakia je lízingová spoločnosť, ktorá pôsobí na slovenskom trhu a náplňou jej práce je poskytovať služby v oblasti financovania hnuteľných predmetov, najmä osobných a úžitkových automobilov, nákladných automobilov a ostatných prepravných prostriedkov, strojov a zariadení rozličného zamerania.

Súvisiace články

Aktuálne správy