Kartago a Fischer spustilo vyplácanie neuplatnených náhradných zájazdov

Cestovné kancelárie Kartago tours a Fischer od 2.8.2021 pristupujú k predčasnému vyplácaniu neuplatnených náhradných zájazdov z roku 2020. Klienti sa tak k svojim odloženým financiám dostanú skôr, ako to stanovuje lehota v novele zákona 136/2020 Z.z.
Vedenie oboch spoločností sa rozhodlo pre férový krok voči klientom, ktorí museli minulý rok svoju dovolenku odložiť na neskôr a podržali ich v ťažkých časoch pandémie.
„Nesmierne si vážime, že ste pri nás stáli a prejavili nám dôveru v ťažkej situácii, ktorú vyvolala pandémia koronavírusu. Preto sme sa rozhodli, že klientom, ktorí sa rozhodnú tento rok nevyužiť náhradný zájazd / poukaz z roku 2020, začneme vracať všetky uhradené financie výrazne skôr ako stanovuje zákon.“
Cestovná kancelária Kartago tours a Fischer ako súčasť mimoriadne solventnej skupiny REWE, nemajú záujem o čerpanie štátneho úveru na vyplatenie náhradných zájazdov. Na vrátenie úhrad všetkých klientov, ktorí prejavia záujem o vyplatenie odložených zájazdov z roku 2020, disponuje Kartago Tours a Fischer dostatkom vlastných zdrojov.
Cieľom oboch cestovných kancelárií je, aby klienti mohli využiť svoje odložené peniaze ešte počas leta 2021, či už prostredníctvom zájazdu cez Kartago tours / Fischer alebo podľa vlastného uváženia.
Všetci klienti, ktorí si doposiaľ neuplatnili svoj náhradný zájazd / poukaz z roku 2020, budú kontaktovaní pracovníkmi Kartago tours a Fischer. Cestovné kancelárie žiadajú klientov, aby vyčkali na moment kontaktu pracovníka s pokynmi o ďalšom postupe, aby dokázali veľké množstvo klientov spracovať a vybaviť včas k ich spokojnosti.
Kartago tours a Fischer začnú s kontaktovaním svojich klientov od 2.8.2021 a ponúknu im možnosti predčasného vrátenia úhrady alebo možnosť uplatnenia náhradného zájazdu v sezóne 2021. Vrátenie úhrady bude prebiehať bezhotovostnou platbou, teda bankovým prevodom na základe vyplnenej žiadosti dodanej pracovníkom konkrétnemu klientovi.

Súvisiace články

Aktuálne správy