Na kúpalisko vozí návštevníkov bezplatná špeciálna linka Štrandbus

Od prvého prázdninového dňa začala v Nových Zámkoch premávať sezónna autobusová linka na kúpalisko Emila Tatárika. Štrandbus je k dispozícii obyvateľom a návštevníkom počas letných prázdnin zadarmo vďaka spolupráci mesta, spoločnosti Bytkomfort a dopravcu Arriva Nové Zámky.
„Prevádzka tejto špeciálnej linky je tradičným spôsobom dopravy na kúpalisko a v popoludňajších hodinách späť. Štrandbus začína svoju 16. sezónu a cestujúcim bude k dispozícii štyrikrát denne počas celých letných prázdnin,“ informoval generálny riaditeľ Arriva Nové Zámky Silvester Zemes.
Trasa Štrandbusu je rovnaká, ako počas uplynulých sezón. Autobus premáva na trase T. G. Masaryka, Millénium Petőfiho, Poliklinika – Gúgska, Pri kríži – S. H. Vajanského č. 27 – S. H. Vajanského č. 49 – Nábrežná, predajňa CBA – Nábrežná č. 93 – Bitúnkova, Pošta – Gogoľova, Sociálna poisťovňa – M. R. Štefánika, Múzeum – Železničná stanica – Termálne kúpalisko Emila Tatárika – Štrand. Na linke premáva mestský autobus, ktorý odvezie 30 sediacich a 82 stojacich cestujúcich. Vďaka rampe môžu pohodlne nastúpiť aj mamičky s kočíkmi alebo cestujúci na invalidnom vozíku. Autobus má zníženú podlahu, informačné tabule a poskytuje bezplatné pripojenie na wifi.

Súvisiace články

Aktuálne správy