Začína sa ďalší ročník súťaže technologických firiem v strednej Európe

Medzinárodná poradenská spoločnosť Deloitte spustila 22. ročník súťaže Technology Fast 50 Central Europe. Zapojiť sa do nej môžu aj slovenské technologické spoločnosti, ale i nové startupy v odvetví komunikácie, environmentálnych technológií, fintech, informačných technológií, médií, zábavného priemyslu a zdravotníctva.
Rebríček ponúka technologicky orientovaným subjektom možnosť zviditeľniť sa na stredoeurópskych a svetových trhoch. V hlavnej kategórii môžu súťažiť spoločnosti najmenej so štvorročnou históriou. Najúspešnejšiu päťdesiatku súťažiacich určuje percentuálny rast výnosov za posledné štyri roky.
Okrem hlavnej kategórie sú aj dve vedľajšie. Prvá hodnotí mladé spoločnosti, ktorým sa podarilo získať dodatočný kapitál vo výške presahujúcej 500.000 eur, a tiež firmy s významným rastom prevádzkových výnosov za posledné tri roky. Druhá sa zameriava na spoločnosti, ktoré priniesli na trh niečo revolučné. Okrem technológie či produktu môže ísť aj o pozitívny prístup v oblasti diverzity, podnikania, životného prostredia či spoločnosti.
Spoločnosti sa môžu do súťaže prihlásiť do 31. augusta tohto roka prostredníctvom online prihlášky.

Súvisiace články

Aktuálne správy