Česká poisťovňa Slovensko mení sídlo svojej centrály

Nové priestory umožnia poisťovni poskytovať vysokokvalitné služby rastúcemu počtu zákazníkov

Bratislava, 30. marca 2004 – Česká poisťovňa – Slovensko, akciová spoločnosť dnes informovala o presťahovaní centrály spoločnosti v Bratislave. Cieľom tohto kroku je zabezpečiť poskytovanie vysokokvalitných služieb stále rastúcemu počtu klientov, keďže Česká poisťovňa – Slovensko zaznamenáva v posledných rokoch neustály nárast podielu na trhu neživotného a životného postenia. Samotné sťahovanie prebehne v dňoch 2. – 5. apríla 2004, pričom nová centrála bude sídliť na Plynárenskej ulici 7/C, 824 79 Bratislava – nové BBC V.

„Na základe rastu našej spoločnosti je nevyhnutné v záujme udržania vysokého štandardu kvality služieb zákazníkom rozšíriť kapacity našej centrálnej prevádzky,“ povedal p. Antonín Nekvinda, podpredseda predstavenstva a generálny riaditeľ Českej poisťovne – Slovensko. „Verím, že zákazníci ocenia tento krok, ktorý nám umožní čo najefektívnejšie spĺňať ich potreby a požiadavky v rámci zákazníckeho servisu,“ dodal p. Libor Nekvasil, námestník generálneho riaditeľa pre obchod a marketing.

Počas procesu sťahovania, konkrétne v piatok, dňa 2. 4. 2004 bude služba Kontakt centra Českej poisťovne – Slovensko obmedzená len na prípady hlásenia poistných udalostí, pričom Kontakt centrum bude v tento deň v prevádzke do 15:00 hodín. „Chceli by sme v tejto súvislosti poprosiť klientov našej spoločnosti o porozumenie – prevádzka Kontakt centra bude plne obnovená v pondelok 5. apríla o 10:00 hod.,“ povedala p. Vlasta Ospalá, riaditeľka odboru klientského servisu Českej poisťovne – Slovensko.

Súvisiace články

Aktuálne správy