Slovenskí podnikatelia prechádzajú na modernejšiu formu účtovníctva. S POHODA online ušetria vo firme tisíce eur!

, PR článok

Starej práci s papierovým účtovníctvom odzvonilo. Mnohé firmy, ktoré boli zvyknuté tlačiť tony dokumentov a archivovať kvantá dokladov, uvítali online účtovnícky systém, ktorý v sebe spája eleganciu digitálneho nástroja a fyzického poradenstva top odborníkov, ktorí za systémom stoja.

V rámci Pohoda online môžete úplne nahradiť svoju externú účtovnícku firmu, alebo zvýšiť vedomosti a výkon svojej vlastnej účtovníčky. V rámci jednej platby máte všetky dokumenty v cloude, sú teda prístupné odkiaľkoľvek a využívate najvyššiu formu softvéru POHODA E1, dokonca aj na zariadeniach Apple.

V rámci prechodu na POHODA online získate garancie, že nebudete strácať peniaze na zbytočných pokutách, rovnako, ako prevzatie plnej zodpovednosti za bezchybovosť vášho daňového priznania.

Žiaden systém vám však nenahradí dôležité poradenstvo, ak ho práve potrebujete. Preto máte k dispozícii vyše 20 top odborníkov, ktorí sú vám k dispozícii a ktorí majú prístup k najvyššiemu know – how na trhu.

Prejdite na moderný spôsob účtovníctva a získajte riešenia, ktoré vám v súčasnosti neposkytne nikto iný. Pretože, len ak všetko funguje tak, ako má, vaša firma citeľne ušetrí peniaze.

Kliknite na www.pohodaonline.sk a objavte množstvo benefitov, ktoré môžu pomôcť práve vášmu podnikaniu.

Súvisiace články

Aktuálne správy