Porovnanie viac ako tisícky spojení: DKV spustilo celoeurópsky portál na rezerváciu trajektov

DKV Euro Service, poskytovateľ služieb pre mobilitu, ponúka svojim zákazníkom na novom Trajektovom portáli DKV (DKV Ferry Portal) možnosť porovnávať viac ako 1 000 trajektových spojení v celej Európe, rezervovať trajekty online a realizovať bezhotovostnú úhradu objednaných služieb.

Portál zahŕňa ponuku takmer všetkých európskych trajektových spoločností. Užívatelia si na ňom spoľahlivo vyhľadajú najlepšie spojenie za najvýhodnejšiu cenu. „Spustením Trajektového portálu DKV prinášame našim zákazníkom štandardy, ktoré už poznajú zo súkromnej sféry, napríklad pri rezerváciách ubytovania alebo leteniek. Vďaka portálu budú mať menej administratívy a ušetria čas aj peniaze,“ hovorí Lukáš Ondráček, riaditeľ slovenskej a českej pobočky DKV Euro Service.

Portál je k dispozícií v dvanástich jazykoch. Užívatelia získajú zároveň viacjazyčnú podporu tímu odborníkov, napríklad pri preprave špeciálnych nákladov. Prostredníctvom portálu je možné bezplatne žiadať o zmeny alebo storno. Zákazníci majú k Trajektovému portálu DKV prístup prostredníctvom svojho elektronického zákazníckeho účtu DKV Cockpit.

 

Súvisiace články

Aktuálne správy