SPP od soboty 24. októbra zavrie svoje zákaznícke centrá

Spoločnosť Slovenský plynárenský priemysel (SPP) od soboty (24. 10.) zatvorí svoje zákaznícke centrá. TASR o tom v piatok informoval hovorca plynární Ondrej Šebesta.
„V záujme ochrany zdravia zákazníkov a svojich zamestnancov pristupuje SPP k dočasnému obmedzeniu možnosti osobných kontaktov a s platnosťou od 24. októbra až do odvolania uzatvára svoje zákaznícke centrá na Slovensku,“ spresnila spoločnosť.
Zákazníci však môžu s plynárňami aj naďalej komunikovať prostredníctvom elektronickej pošty a k dispozícii budú mať bez obmedzení aj zákaznícku linku.
SPP zároveň deklaruje, že ako najväčší dodávateľ elektriny a plynu na Slovensku aj v čase obmedzení garantuje plynulé zabezpečovanie dodávok energií a s tým spojených služieb.
Domácnosti sa na spoločnosť môžu obrátiť e-mailom na adrese zakaznickalinka@spp.sk, alebo telefonicky na čísle 0850 111 363 v čase od 8.00 do 18.00 h. Odberateľom z kategórie maloodber zase poslúži e-mailová adresa biznislinka@spp.sk a telefonická linka 0850 111 565.
„Zákazníkom odporúčame, aby si otváracie hodiny jednotlivých Zákazníckych centier SPP v nadchádzajúcom období overili na webovej stránke SPP, na Facebooku, telefonicky alebo e-mailom,“ uzavrel Šebesta.

Súvisiace články

Aktuálne správy