Investícia, ktorú kríza nepomelie. Dobrá múka vás odmení 8 % výnosom ročne

, PR článok

Investovanie do realít a realitných fondov získava počas kríz trpkú príchuť a zlé vyhliadky. Mlynársky priemysel však zaznamenáva dlhodobo stabilný zisk z predvídateľného rastu dopytu a cien pšenice a múky. Investujte u nás už od 20 000 € a získajte istotu 8 % ročného zhodnotenia, ktoré vám bude navyše vyplácané kvartálne.

Sila kvality a tradície aj v 21. storočí
Naša spoločnosť Dobrý mlyn Šurany nadväzuje na 112-ročnú históriu Šurianskeho mlynu a skoro 200-ročnú históriu poctivej mlynárskej práce a partnerstiev s lokálnymi dodávateľmi v našom regióne. V našom mlyne sa vraciame k hodnotám starých dobrých mlynárov a prepájame ich s výdobytkami 21. storočia, aby pretrvali a aby sme ich mohli odovzdať ďalej aj budúcim generáciám.

Vyrábame prémiovú slovenskú múku len z potravinárskej pšenice od slovenských farmárov tradičnými technikami mletia s využitím najmodernejších technológií v mlynárstve. Náš mlyn je automatizovaný a na jeho prevádzku stačí malý počet kompetentných zamestnancov. Nie sme závislí od množstva pracovných síl a nehrozia nám výpadky výroby. Zameriavame sa na kvalitu a našim zákazníkom dodávame múku, ktorá je vyladená presne na potreby ich prevádzky.

O budúcnosť sa nebojíme
V Dobrom mlyne Šurany však nie sme iba mlynári: komodity aj obchodujeme a uskladňujeme. Spolupracujeme so širokým portfóliom partnerov a vieme zabezpečiť potrebné množstvá kvalitnej a cenovo dostupnej mäkkej i tvrdej pšenice. Preto nám nehrozia ani výkyvy v kvalite vyrábanej múky.

Investovanie do potravinárskych komodít, špeciálne pšenice a múky, ponúka vysoké zhodnotenie z dôvodu zvýšeného dopytu zapríčineného koronakrízou a aj dlhodobým rastom cien týchto strategických surovín.

Vsaďte na istotu poctivého slovenského produktu a využite trhové výhody investície do kľúčového potravinárskeho sektora.

Viac informácií o nás a o možnosti dobrej investície nájdete na www.dobrainvesticia.sk.

 

Súvisiace články

Aktuálne správy