SPP plynule zabezpečuje dodávky energií a služieb svojim zákazníkom

Spoločnosť Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) ako najväčší dodávateľ elektriny a plynu na Slovensku, plynule zabezpečuje dodávky energií a poskytuje služby svojim zákazníkom, napriek uzatvoreniu jednotlivých Zákazníckych centier SPP z bezpečnostných dôvodov v súvislosti s pandémiou COVID-19.Vedenie spoločnosti SPP prijalo v uplynulých týždňoch opatrenia, ktoré v súčasnosti účinne chránia tak zákazníkov, ako aj zamestnancov spoločnosti a umožňujú SPP poskytovať služby flexibilne, formou elektronickej a telefonickej komunikácie.

Spoločnosť Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) ako najväčší dodávateľ elektriny a plynu na Slovensku, plynule zabezpečuje dodávky energií a poskytuje služby svojim zákazníkom, napriek uzatvoreniu jednotlivých Zákazníckych centier SPP z bezpečnostných dôvodov v súvislosti s pandémiou COVID-19.
Vedenie spoločnosti SPP prijalo v uplynulých týždňoch opatrenia, ktoré v súčasnosti účinne chránia tak zákazníkov, ako aj zamestnancov spoločnosti a umožňujú SPP poskytovať služby flexibilne, formou elektronickej a telefonickej komunikácie.
Sme si vedomí skutočnosti, že súčasná bezprecedentná situácia prináša nepredvídateľné situácie a časť zákazníkov sa môže ocitnúť v zložitej životnej situácii. SPP preto upozorňuje svojich zákazníkov, aby v takýchto prípadoch nečakali a obrátili sa včas na zamestnancov spoločnosti, ktorí sú pripravení pomôcť nájsť obojstranne prijateľné riešenia.
Zákazníkom sú k dispozícií nasledovné kontakty:
Odberatelia v kategórii DOMÁCNOSŤ:
e-mailom: zakaznickalinka@spp.sk
telefonicky: 0850 111 363 (v čase od 08.00 do 16.00 h)
Odberatelia v kategórii MALOODBER:
e-mailom: biznislinka@spp.sk
telefonicky: 0850 111 565 (v čase od 08.00 do 16.00 h)
V prípade poruchy volajte Poruchovú linku príslušného distribútora:

Plyn 0850 111 727
Elektrina ZSD 0800 111 567
Elektrina VSD 0800 123 332
Elektrina SSE-D 0800 159 000

Zásielky odporúčame zasielať len poštou na adresu Mlynské nivy 44/a, 825 11 Bratislava. V prípade osobného doručenia bude možné zanechať zásielku v pripravenej schránke. V tomto prípade však je možné potvrdiť prevzatie zásielky zo strany SPP.

Súvisiace články

Aktuálne správy