NCZI vyhlásilo verejnú súťaž na dodávku komunikačného modulu elab gateway

Predpokladaná hodnota zákazky je takmer 6,3 mil. eur bez DPH.

Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) vyhlásilo verejnú súťaž na dodávku komunikačného modulu elab gateway v podmienkach rezortu zdravotníctva. Podľa oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania je celková odhadovaná hodnota zákazky takmer 6,3 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

Predmetom zákazky je dodávka komunikačného modulu ezdravia pre multikomunikačné riešenie medzi účastníkmi ezdravia. Ide o poskytovateľov zdravotnej starostlivosti, zdravotné poisťovne, NCZI a ostatných partnerov v doméne ezdravie. Komunikačný modul má zabezpečiť rýchlu a interaktívnu spoluprácu medzi poskytovateľmi, poisťovňami a národným systémom. Zároveň má dohliadnuť na dodržiavanie legislatívnych, zdravotných a biznis štandardov pri procesoch domény elab a publikáciu definovaných formulárov domény elab v rámci ezdravia. Predmet zákazky nie je rozdelený na časti.

NCZI nepožaduje zábezpeku ponuky. Zákazka má trvať 14 mesiacov. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť je do 27. februára tohto roka.

Súvisiace články

Aktuálne správy