Životné poisťovne NN a AEGON sa k 1. januáru 2020 zlúčili

K novembrovému zlúčeniu dôchodkových správcovských spoločností NN a AEGON od januára 2020 tieto dve akciové spoločnosti pridali aj zlúčenie svojich životných poisťovní

Životné poisťovne akciových spoločností NN Group a AEGON Slovensko sa k 1. januáru 2020 zlúčili. Informovala o tom hovorkyňa NN Group Daniela Tomášková vo štvrtok v tlačovej správe. K novembrovému zlúčeniu dôchodkových správcovských spoločností NN a AEGON od januára 2020 tieto dve akciové spoločnosti pridali aj zlúčenie svojich životných poisťovní.

"Dohodu o kúpe AEGON Životnej poisťovne a AEGON dôchodkovej správcovskej spoločnosti oznámila skupina NN Group už 16. augusta 2018," vysvetlila Tomášková s tým, že súhlasy všetkých zúčastnených regulátorov získali v decembri 2018 a 8. januára 2019 ukončili akvizíciu spoločností AEGON Slovensko.

NN Životná poisťovňa je holandskou značkou, ktorá na poistnom trhu pôsobí vyše 170 rokov. Venuje sa poisteniu, dôchodkovému zabezpečeniu či investíciám. Pôsobí v 18 krajinách sveta, v ktorých má celkovo zhruba 15 miliónov klientov.

 

Súvisiace články

Aktuálne správy