Potrebujete pomôcť s financiami? Chcete to riešiť v kľude a z pohodlia vášho domova? Vieme ako na to

, futuria

Peniaze vždy boli a zrejme aj vždy budú chúľostivou záležitosťou, o ktorej sa neradi rozprávame otvorene. A možno aj to je jeden z dôvodov, prečo sú zároveň témou, nad ktorou často strácame kontrolu - nemal nám totiž kto povedať, ako k finančným záležitostiam pristupovať správne.

Niektorí z nás sa preto možno obrátili na služby finančného poradcu, no viete, ako to chodí – ten vám ako človek buď sadne a stane sa zároveň vašim dobrým priateľom, čo je vo svete financií scenár relatívne častý, alebo to môže byť aj niekto, komu z akéhokoľvek dôvodu neveríte ani nos medzi očami, bez ohľadu na to, ako úprimne to s vami myslí. Sme tvory komplikované a inštinkt je jednoducho inštinkt.

Problém s nedostatočnou informovanosťou ľudí o finančných produktoch a nedôverou k niektorým finančným poradcom sa rozhodol vyriešiť inovatívny slovenský projekt Futuria. Na nič netlačí, nič od vás nepýta, no svojim spôsobom vám dokáže pomôcť a uľahčiť život.

Finančné poradenstvo hore nohami

Futuria je online platforma, ktorá ponúka finančné poradenstvo v podobe, v akej bol doposiaľ tento odbor na Slovensku absolútne nevídaný. Jej cieľom je zjednodušiť vám finančné záležitosti do formy, ktorá je maximálne dostupná a zrozumiteľná.

Všetko začína vstupom na webovú stránku, kde si len vyberiete produkt alebo službu, ktorá vás zaujíma a odošlete požiadavky. Tie sú do 48 hodín spracované, vyhodnotené a Futuria garantuje, že vám v tomto čase zároveň pripraví tie najvýhodnejšie ponuky na trhu. K tomu dostanete prístup do webového rozhrania a mobilnej aplikácie, kde budete mať všetky zmluvy na jednom mieste a pod absolútnou kontrolou.

Následne je to už len a len na vás. Chcete investovať a nasporiť si na dôchodok? Poistiť sa? Refinancovať hypotéku? Čokoľvek vás zaujíma, čokoľvek práve potrebujete, všetko je vzdialené len niekoľko klikov a pod odborným dohľadom expertov z Global Finance a.s., ktorí na trhu patria medzi absolútnu špičku a s ktorými platforma Futuria výhradne spolupracuje.

Služby Futurie, sú kompletne zadarmo, zvládnete všetko online, vrátanie uzatvorenia zmlúv. Ak miesto toho preferujete osobné stretnutie, Futuria má pobočky po celom Slovensku. Celé je to o vás. Vaše financie sa riešia vtedy, keď ich chcete riešiť vy a presne tak, ako ich chcete riešiť vy. Jednoducho ten pocit a zážitok z riešenia financií, ktorý vám doposiaľ chýbal.

Súvisiace články

Aktuálne správy