Home Credit Slovakia pokračuje v rozširovaní pobočkovej siete

Spoločnosť otvorila svoju desiatu pobočku, plánuje pritom pokračovať v otváraní finančných centier.

Spoločnosť Home Credit Slovakia pokračuje v rozširovaní pobočkovej siete. Aktuálne otvorila desiatu pobočku, tentokrát v Trenčíne. Len za tento rok to bolo sedem finančných centier. Spoločnosť tak pokračuje v trende otvárania v priemere jedného finančného centra mesačne. „Každý mesiac sa nám zvyšuje návštevnosť, aj preto expandujeme a plánujeme otvárať ďalšie pobočky. Návštevnosť klientov na našich pobočkách v porovnaní s prvou polovicou roka stúpla takmer o 100 %,“ hovorí obchodný manažér pre sieť pobočiek spoločnosti Home Credit Igor Marko.

Otváranie finančných centier Home Creditu sa podľa Marka na prvý pohľad môže javiť, že ide proti súčasnému trendu virtualizácie obchodu. Množstvo spoločností totiž presúva svoje aktivity na internet a svojich kamenných pobočiek sa radšej zbavujú. Spoločnosť Home Credit však chce byť bližšie k zákazníkom. „Pobočka slúži ako kontaktné miesto pre klientov nielen keď niečo riešia, ale aj keď sa potrebujú len poradiť alebo sa na niečo opýtať,“ skonštatoval Marko.

Spoločnosť Home Credit Slovakia vznikla v roku 1999. Poskytuje spotrebiteľské financovanie na Slovensku. Spoločnosť ponúka širokú škálu úverových produktov, a to pôžičky na mieste predaja, auto úvery, hotovostné pôžičky, kreditné karty, revolvingové pôžičky a spojenie pôžičiek. Spoločnosť Home Credit Slovakia je členom skupiny Home Credit.

Súvisiace články

Aktuálne správy