Swan Mobile kúpil polovičný podiel v predajnej sieti Digitall

Spojením oboch firiem majú vzniknúť aj prvé značkové predajne operátora 4ka.

Telekomunikačná spoločnosť Swan Mobile získala 50-percentný podiel v spoločnosti J&M Group, ktorá prevádzkuje sieť predajných miest Digitall. Zamerané sú okrem mobilných telefónov, príslušenstva a smart zariadení aj na obsluhu zákazníkov mobilného operátora 4ka. Digitall pritom na Slovensku prevádzkuje 45 predajní s ročným obratom 4,5 milióna eur. Detaily transakcie nezverejnili.

„Ide o vyvrcholenie dvojročnej spolupráce, počas ktorej sa Digitall ukázal ako efektívny predajca našich služieb. Obe spoločnosti veľmi citlivo vnímajú vývoj na trhu a trendy v mobilnej komunikácii, dátovaní i nástupe smart zariadení,“ uviedol šéf spoločnosti Swan Mobile Juraj Ondriš. Dodal, že spojením oboch firiem vzniknú okrem nového konceptu predajní Digitall aj prvé značkové predajne operátora 4ka.

Spoločnosť Swan Mobile je súčasťou holdingu DanubiaTel a na Slovensku prevádzkuje mobilného operátora 4ka. Svoju činnosť začala v roku 2014 a v súčasnosti prevádzkuje a rozvíja plnohodnotnú mobilnú 4G sieť. Eviduje viac ako 750 tisíc zákazníkov.

Súvisiace články

Aktuálne správy